Az MSZP látja, hogy a Fidesz népszerűsége nagy, de felveszi a kesztyűt - nyilatkozta a párt vezetője, aki szerint az EP-választások után is a Bajnai-kormány áll majd az ország élén.

Forrás: ma.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
G'Alibaba
Ha ez a "nőstény" a középkorban él....ó....áldott inkvizíció.....
Csubaka
Az MSZP színvonala azonos a vezetőjével. 2006-ig mást sem tettek mint a gyurcsányi reformokkal azokat súlytották akiket most szociálisnak mondott intézkedéseikkel védeni akarnak.
Semmi konkrétum, csak szöveg és szöveg. Gyurcsány ugyan ezt csinálta 7 évig és felállva tapsoltak neki az elvtársak. Vajon mitől változott volna bármi is?
Lenvai nem egy vezető, hanem egy felhúzható kirakati bábú!
Zolipapa
Peeeeersze! Ha Lendvai egy "felhúzható kirakati bábú", meg "középkori nőstény", meg "mindenbe beleböfög", akkor Orbán, Vona, Makovecz, Morvai Krisztina meg a hasonszőrűek kicsodák? Maguk az új magyar Messiások, ugye? Ezek tipikus jobb-szélsőjobboldali "vélemények", amik nem egyebek, mint gusztustalan, alap nélküli pocskondiázások, érdemi hozzászólás nélkül. Tökéletesen igaza van Lendvainak, és igenis, drukkolok neki. Épp elég baj, hogy már valamennyi pártfüggetlen hírportál a jobboldal fórumává silányodott, ahol szinte versenyeznek a beírók, hogy ki tud jobban köpködni.
menasagh
@Zolipapa: Látod papa, hozzátok senki sem "magasodik fel.....vajon miért ?
Ha egy független hírportál megírja a saját véleményét, ami nem föltétlen egyezik a ti véleményetekkel, az miért egyből jobboldali ?
Ha te annak adsz igazat akinek akarsz, akkor azt más miért nem teheti ?
menasagh
kimaradt a második idézőjel a magasodik után....bocsi
Csubaka
@Zolipapa: Papa, nagy tévedésben vagy, én nem a jobb oldalnak, hanem a tisztességes baloldalnak, azon belül is az MSZP belső ellenzékének drukkolok (pl.társadalmi tagozat) drukkolok. A baloldaliságom azomban nem akadályoz meg abban, hogy tisztán lássak dolgokat, mint egyesek. Elég szégyen, hogy a jobb oldal szajkózhat olyan dolgokat amiket az MSZP vezetésének kellett volna megtennie a liberális érdekek kiszolgálása helyett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.