A bírósági döntés ellenére sem hajlandóak leszedni azokat a plakátokat, amelyekkel megtévesztették a választókat. Hanem egyszerűen új betűkkel felülragasztották. A bíróság ugyanis azért marasztalta el őket, mert az „Összefogás” jelöltjeként hirdették Szili Katalint, holott ezt a nevet egy civil szervezet viseli már évek óta.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tunde04
@paragrafus: "Hát a betűcsereberét meg a Fidesz érti nagyon: MPSZ"

Hol van ebben betűcsere? Vagy eredetileg Te úgy tudod, h Szövetség Polgári Magyar volt? Vagy mi?? hol is a csere?? :))
paragrafus
@tunde04: ......."Hol van ebben betűcsere?".....

Akkor a gyengébbek kedvéért: MSZP- MPSZ
paragrafus
Mindenesetre azért megkérdezem, bizonyára az is szoci trükközés, hogy a Fidesz Alapszabálya szerint a Medgyessy Péter, ill. Gyurcsány Ferenc is a Fidesz elnökségének a tagja!
tunde04
@paragrafus: "Akkor a gyengébbek kedvéért: MSZP- MPSZ "

Akkor a még gyengébbek kedvéért!!
Magyar Szocialista Párt - Magyar Polgári Szövetség

a Magyar Polgári Szövetséget nem lehet MSZP-re rövidíteni. Csak abban az esetben ha módosítanák a nevüket Magyar Szövetség Polgári-ra :)) na már érted?? :))
paragrafus
@tunde04: ........"Akkor a még gyengébbek kedvéért!!".........

Tünde! Rendkívüli módon tudom értékelni, amikor képes vagy önkritikát gyakorolni, mint pl. most is.
Határozottan fejlődőképes vagy.
Csubaka
No szép jó reggelt mindenkinek!Lemaradtam az esti (rög)eszmefuttatásról, mert hívott a kötelesség!Möst kicsit álmos vagyok, de kába nem attól, hanem (§) értelmezhetetlen szövegtekeredvényeitől. Alig négy hónapja még Szili Katalin hívének számítottam magam. Egészen addig amig I. Gyurcsány Ferenc lemondását megelőzően az MSZP belső ellenzékének számított a társadalmi tagozattal egyetemben. Aztán jött ez a szégyenletes alku, hogy ha Gyurcsány megy, akkor ne már az őt (néha)bírálni merő maradjon hatalom közelben, és engedte belevezetni magát (birka módon) ebbe a csapdába. Szili Katalin Pécset soha nem nyeri meg! Volt idő amikor még reménykedhetett ő és az MSZP is, de Pécsnek és a pécsi baloldalnak is teli a hócipője azokkal a politikusaival, akik amint Budapestre kerültek már el is felejtették, hogy honnan jöttek. Azt mondják, hogy az MSZP utolsó megyei bázisa? Röhej. Az MSZP utolsó bázisa a parlament ott még többségben vannak, ott még hülyíthetik egymást.
Szili haza jött Pécsre? Minek? A saját pártelvtársai csináltak hülyét belőle helyben már az első napokban. Összecserélhetik a betűket, sőt ki is fényesíthetik, azok a Pécsiek akik az elmúlt 7 évben reménykedtek, hogy patrióta politikusaik legalább egy szikrányit is a város, a régió érdekeit is képviselni fogják az ország házában mára akkorát csalódtak, hogy vagy nem mennek el szavazni, vagy ha mégis akkor tudják, hogy a P betűvel kezdődőt kell ikszelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.