Az elmúlt hét év gazdasági adatai egyértelműen bizonyítják, hogy Magyarország bajai nem 2008-ban, nem a gazdasági világválsággal, hanem a 2002-es kormányváltással kezdődtek - mondta Áder János (Fidesz) szerdán Kaposváron. Az a versenyelőnyünk, ami 2002-ben megvolt, elveszett - jelentette ki Fidesz európai parlamenti (EP) választási listájának negyedik helyén álló politikus a sajtótájékoztatón. Úgy vélekedett: ahhoz, hogy visszakapaszkodjuk az élbolyba, "kőkemény" munkára lesz szükség, ám erre megítélése szerint "már csak egy következő polgári kormány lesz képes".

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

5hazi
Fölöslegesen, inkább egy történelem könyvet vegyen a kezébe,hogy megtudja hol kezdődtek a problémák !
reallatas
Nocsak Orbán szürkeállomány pótlója, ujra aggatja a körmét, speciel én úgy gondolom, hogy most már ott látja megint, esetleg a kis karrierjének folytatását. Nagyra nőjön!
menasagh
Hogy mennyi okos van, és még mindig a kakiban vagyunk....
antonka
miért volt eddig csendben ez az agymen? nem egymást kellett volna fikázni, hanem összefogni, és segiteni egymást, hogy az ország ne merüljön bele a trutyiba, ehelyett csak az acsarkodás ment, és igaza volt a lendvainak abban, hogy nem ellenzék volt 7 évig a fityisz, hanem ellenség. a saját népe ellensége. hajrá, tegyük meg most uralkodóknak, hátha akkor jobban odafigyelnek az ország népére, bár kétlem, üres a kassza, kifujt az egyéni pénz is igy éhesek a fiuk, gyorsan zabáltatni kell őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.