Az európai parlamenti választás az utolsó eszköz a választók kezében annak kifejezésére, hogy előrehozott választásokat akarnak, mondta Áder János, a Fidesz alelnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Hozzátette: egy nagyarányú ellenzéki győzelem jelentős változásokat indíthat el az MSZP-ben is.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

paragrafus
Hogy világos és egyértelmű legyen:

Az EP választások nem az előrehozott választásokról szól.
Eléggé álságos a Fidesz részéről, hogy mégis ezt kommunikálja a társadalom felé és ezzel kábítja a híveit.

Ezzel újra tanúbizonyságát adta a Fidesz annak, hogy számára csakis és kizárólag csak a csomagolás a fontos, nem a tartalom. Éppen ezért ezt a csomagolás dekorálja, cizellálja és ezzel eltakarja azt a tényt, hogy ebben a csomagolásban nincs tartalom. Ez a csomagolás üres. De ezzel a dekoratív csomagolással eltereli a figyelmet arról, hogy a saját oldalán egyáltalán valakinek eszébe jusson a tartalomról érdeklődni. Ami valójában nincs is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.