A német írásbeli vizsgával folytatódik péntek reggel az idei tavaszi érettségi. A szakszervezetek sztrájkja miatt lehetnek fennakadások a vizsgán. A teszt megoldásait délben olvashatják az FN-en.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

füles
Remélem igazságos a rendszer és a német érettségi is olyan szintű lesz, mint az angol! Azok után, amit a történelem érettségivel csináltak, már semmin sem csodálkozok! Nem lepődnék meg, ha a 2010-es évben matekon gyurmából kéne kockát csinálni, irodalomból pedig Pákó és Kuki dialektusának elemzése lenne az egyik téma. Vicces ez a kompetencia-láz! Az érettségin a tényleges tudást kellene mérni és a 4év alatt pedig ki kéne fejleszteni a diákokban a megszerzett tudás értelmes felhasználásának képességét! Keverik a szezont a fazonnal, rossz az oktatási tematika és irreálisan térnek el a tényleges tanagyagtól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.