Súlyosabb büntetésre számíthat az is, aki csoportba verődve, libát dob egy rendőrre.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
@paragrafus: Érdekes gondolat. Megtoldanám a prevencióval. Talán a megfelelő életszínvonal is javíthatna.
xu
@Zolipapa: Sokszor emlegetve lett a hsz-ekben a szomszéd. Ezért írtam ide ezt a kis mondásocskát!
qxy
Kedves paragrafus tévedsz.A törvény ,az törvény.De Magyarországon nem mindenkire vonatkozik akik hozzák akik védik azok csalhatnak sikkasztanak büntetlenül adómentesen.Ez a demokrácia és törvény ? mert ez van.Ha tényleg működne paradicsom lenne Magyarország.Ja mindig betartottam a törvényt.De volt egy eset.Rendőrségen voltam ügyet intézni.Régi osztálytársam ott volt és szólt.Nem kell olcsó motyó?pld 380.ezer forintos hegyi kerékpár 5.ezerért.meg minden mint a mesében tényleg ez jó törvény még nem volt olyan ország vezetönk aki nem a saját zsebével foglalkozna csak ja büntetlenül és én ne üssem le a sapkát a rendőrről ? Őszintén, Van a rendöröknek minisztereknek becsületük?most felejtsd el a demokráciát nézd a tényeket.Na mi a demokrácia? mi a törvény?nekem igen, neked nem?
antonka
ha sikerül is törvényt hozni a rendőrők védelmére, majd jön hebrencs morvay, és megtorpedózza, mert hogy ő tanit az egyetemen a mi pénzünkből, mi ellenünk. ha itthon nem sikerül, majd beárul bennünket az euba. milyen szinvonal van azon az egyetemen ahol ilyen eszelős tanár dolgozhat.
xu
Tudom a megoldást! Ne legyen sapka a rendőrökön! Esetleg simli, mint jelkép!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.