Európai drogpolitikát sürget az SZDSZ.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ember
Ha már mindent lehet, miért pont szegény bagósokra szállnak rá. Alkoholisták, drogosok, egyebek élvezkedhetnek, csak a dohányosok vannak diszkriminálva!
xu
Ők mondják! Ne a holokalauz irtsa a népet, hanem a drog! Akkor miből fognak dőzsölni?
g1983
Ezek nem hülyék csak nagyon szemetek. Tudják hogy az ő hazájukban (Izrael), büntetnék mind a másságot, a drogot meg az ehhez hasonlókat. És hogy már valamennyire tönkre tudták tenni ezt a szép országot be akarnak vezetni minden olyan törvény sértő jogot amivel rombolhatják a normális emberek megélhetését. Kitalálnak el holokamu dumát ami a hatalmukat segítette elő és feljogosítva rombolják le a többi nép létjogosultságát. Persze egy drogfüggő ha megöl egy embert mert nem jut droghoz nem lehet majd elítélni mert nem volt tudatánál amikor megtette.
g1983
Amúgy igaz nem a drogfogyasztókat kell első sorban büntetni hanem azokat akik felhatalmazzák rá az embereket. Már így is elég sok szemétséget megtett az szdsz az mszp-vel együtt.
Antjudd
Egyszerűen ennyi:Szarházi egy banda!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.