Bajnai Gordon miniszterelnök szerint paranoia övezi a magyar politikát, és ez hatalmi érdekekből fakad, ami viszont őt nem érdekli. A miniszterelnök az Index hírportálon kedden megjelent interjújában azt mondta: ezzel együtt erős pártokat szeretne maga mögé, mert programjával meg akarja menteni az országot.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grti7336

Bajnainak figyelemmel arra is, hogy csak 1 évre és csak
válságkezelő feladatot vállalt nincs más lehetősége, mint
figyelmen kívül hagyni a "politikai paranoiát".
Mint már a parlamentben is kijelentette nem fogja felvenni
a kesztyűt.
Gondolom most naponta nagyon sok kesztyűvel kell meg-
küzdenie. Egyenlőre úgy tűnik bírja a gyűrődést.
démon
Szerintem meg a gordonka szorulna elme orvosi kezelésre.
eutanazia
@ojoco: meg az összes többi.......... kivétel nélkül
reallatas
Az egész pol.elit tette, teszi azzá. Egy kicsit nem ártana végre elgondolkodni, s társadalom centrikusan viselkedni. Ja, hogy ez már magas!
nanena
Mi termeltük ki ezt a gazember garnitúrát. Tehetetlenségük, hozzánemértésük, rablógazdálkodásuk, értelmük hiánya bennünket is jellemez. Talán ha először mi változunk, akkor társadalmunkat is változásra kényszerülünk. Persze mi már beleszülettünk egy rendszerbe, amelynek öntörvényű mozgásai alakítják életünket. Mint egyénnek, kicsi a ráhatásunk.
Én személy szerint szégyellem magam, hogy az országnak, amelynek állampolgára vagyok, ilyen politikusi és vezetői garniturája van.
És szégyellem, hogy egy bajnai szintű és erkölcsű ember lehet a miniszterelnökünk. Az ő tevékenysége, szerepe, karrierje ugyanolyan paranoiás, mint az egész közéletünk. Egy értelmes társadalomban eddigi tevékenysége révén kiközösítés lenne a sorsa. Nálunk pedig ő dönt életről és halálról. Kénye-kedve szerint veheti el javainkat, s adja oda annak, aki neki tetszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.