A városban jelenleg negyven segélyezett végez közmunkát, fő feladatuk a közterületek karbantartása. Ha nem dolgoznak, egy évig nem kapnak segélyt.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Herczeg Zoltán
Teljesen jogos!
A mai Magyarországon hivatás lett bizonyos körökben a megélhetési (ipari mértékű) gyerekszülés, az erre "joggal" járó állami segélyből simán lehet herét verni a tv előtt sörrel a kézben egy életen át. És a következő generációnak is biztosított a jövője pusztán abból, hogy nyolc gyereke van. Ennek a társadalmi rétegnek eszében sincs dolgozni, munkájuk a gyúrás és a borotválkozás fejtetőn, ebből egy kisebb incidens következtében is jól lehet keresni, főleg, ha húszan vannak, és mindig együtt. Tanárembernek akkor és odakeveredni autóval két gyerekkel nem tanácsos.
"Aki nem dolgozik, ne is egyék" - szüleim mondogatták ezt folyton gyerekkoromban, azt hiszem, totálisan igazuk volt, talán ezért van az, hogy én sem a gyerekszülésből élek. Viszont tizenhárom éve finanszírozom a fenti osztály permanens tévézését, hát elég, "eddig, és ne tovább", mondotta volt egy bölcs államférfi. ebben az egyben egyet is értettem vele.
balage
Azt nem értem, hogy miért kellett 2009-ig várni erre a lépésre????
1994 óta dolgozom, 1 napom sincs, amikor ne fizettem volna adót és járulékot, de százezrével vannak olyanok, akik 1 napot sem fizettek adót és járulékot ugyanezen idő alatt, élnek a nyakamon - nyakunkon.
Igen Zoltán, eddig, és ne tovább!!!!
reallatas
Vagy talán nem ez lenne az út a munkában program célja, az, hogy az utat nem mindíg lehet holmi szankciók nélkül kikövezni, ez álltalában így van.
garamiz
nagyszerű lépés, mindenhol így kéne. vagy annyira rendben vannak nálunk a közterek, parkok, hogy nem lenne munka??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.