Felülvizsgálja az utazási kedvezmények rendszerét a MÁV-Start: a személyszállító vasút a kilátásba helyezett 40 milliárd forint állami költségtérítés megvonása ellentételezésére keresi a pénzt. A vizsgálódás megkezdődött, döntés nincs.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szöszmösz
Én az összes kedvezményt megszüntetném. Aki pedig indokoltan utazási támogatásra szorul annak költségét -menetjegy felmutatása ellenében- a támogató fízesse ki.
Nem kell ehhez nagy népi meditáció és többszáz ezres tanácsadó gárda.
keseruimre
egyetemi hallgatóként (is) jogosult vagyok 50%-os kedvezményre. nem lenne bajom, szívesen kifizetném én az 100%-os menetjegyet, ha a szolgáltatás színvonala olyan lenne, mint a menetjegynek az ára. Egyébként meg kocsival néha sokkal olcsóbb, mint vonattal. ha nézek egy debrecen-budapest nyugati pályaudvar útvonalat, akkor azt lehet látni, hogy egy teljes árú menettérti jegy 2. osztályra körülbelül 6.500 forintba kerül, míg ugyanez a jegy 1. osztályra 9.000 forintba. Én ezt a távolságot autóval 4-6 ezerből megúszom kocsival. és akkor most melyik a kényelmesebb, és tisztább? és akinek nincs autója? az baszhatja, mert ki kell fizetnie az érthetetlenül magas jegy árat.

mindent összefoglalva: vagy javítanak a vonatozás körülményein, vagy csökkentsék az árakat. körülbelül ennyi. mert a mai vasút nem európai vasút, hanem balkáni...
keseruimre
a harmadik/negyedik/sokadik dolog az, hogy ne az utasokon spóroljanak, hanem a vezetők fizetésein, és a jutalmak, végkielégítések kiosztásán...
keseruimre
no comment: "A MÁV vezérigazgatója keres legjobban; több, mint 78 és fél milliót évente."

forrás: webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video&video_id=392963

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.