Önmagunkról állítunk ki szegénységi bizonyítványt, ha most mindenért Gyurcsány Ferencet tesszük felelőssé - közölte egy névtelenséget kérő szocialista vezető Lamperth Mónika ínterjújáról. Az MSZP elnökhelyettese a Népszabadság tegnapi számában kijelentette, ha azon a bizonyos őszödi frakcióülésen valaki feláll és azt mondja, hogy "eddig és ne tovább", akkor a miniszterelnök "megérezhette volna, hogy nem tehet velük azt, amit csak akar". Több MSZP-s politikus úgy vélte, ilyen dolgokról nem utólag, a nyilvánosság előtt kell beszélni.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Ne tessenek már annyit csak a Gyurcsányra mutogatni!
Azért ami az országban az elmúlt 7 év alatt kormányzás címén történt, az MSZP teljes "zsákmányszerző frakciója" felelős!!
(Az összes többi pátnak nevezett gyülekezet zsákmányszerzővel együtt!!)
eutanazia
Csak gratulálni tudok az mszp-nek, most aztán sikerül mégjobban szétverni a pártjukat. Lamperth ugyanúgy nem tett semmit mint a többi, így utólag meg inkább fogja be a száját!
Miért mindent egy emberre kennek? Mindent közösen tettek avagy nem tettek az szdsz-t is beleértve!
Ha szerencsénk lesz a következő választáson nem kap Orbán 2/3-os többséget egyedül! Ha mégis akkor köszönjük az mszp-szdsz koalíciónak, ami folyamatos civakodásból állt.
Szégyelljék magukat, hogy az adófizetők pénzén élősködnek, érdemi munkát nem tudnak felmutatni, de azt láttuk mennyire unatkoznak a parlamentben, ha egyáltalán betévedtek!
Komolyan elgondolkozom azon, hogy a jobbikra adjam le a voksomat! Nem nagyon van másik olyan párt aki még az én szememben hiteles!
xu
Ne feledjük,hogy Fleto a Mónika kezében volt mindvégig. Ezért nem tudott megszabadulni ettől a csajtól. Dugdosta ide-oda, ahol viszonylag keveset tudott ártani. Lassan kezdenek danolászni a madarak! Érdekes lesz!
ugyeugye
nálam egy fontos erkölcsi alapszabály, hogy nem sz@runk arra az asztalra, ahonnan eszünk.
Mónika - the show must go on
xu
@ugyeugye: Ezeknek viszont a gátlástalanságuk miatt nincsenek szabályaik! Ne feledd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.