A Jobbik arra számít, hogy soraikból nemcsak egy, de akár több képviselő is eljuthat az Európai Parlamentbe (EP) - közölte Vona Gábor, a párt elnöke szombaton, nagykanizsai fóruma előtt tartott sajtótájékoztatóján.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sara
"A pártelnök azt hangsúlyozta, hogy vidéken ismét fel kell állítani a csendőrséget, ami szerinte a biztonságot garantálná. Az MTI kérdésére, hogy miért nem elegendő ehhez a rendőrség megerősítése, Vona Gábor azt mondta: ha a szakmai viták során az az eredmény születik, hogy ez megvalósítható a rendőrség átszervezésével, akkor másodlagos a szervezeti forma. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy külföldön is számos példa van csendőrségre a rendőrség mellett."

Mindegy hogy rendőrők vagy csendőrők csak legyen már rend,állítsák meg a bűnőzőket.

eldorado
Az újabbiknak van kézen fogható programja, amiről beszél is. De a Fidesz a Törpe napóleonnal az élen csak a demagóg dumát nyomja. Ez bizonyítja az elmúlt hét év ellenzéki viselkedése is. A semmit tevés. Ha valakinek tényleg van válasza a felemelkedésre, az egyedül a JOBBIK.
Fidesz = dumapolitika!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.