Az MDF szerint át kellene csoportosítani a családi pótlékot.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sara
Ez nem lenne rossz ! Eddig is voltak akik mindent ingyen kaptak,de ez sokkal igazságosabb lenne.
xu
Meglepő! Az MDF-ben van egy széles látású asszony? Na, azért ne vágódjunk hanyatt, mert csak külföldi példát követ; sőt olyan országét, amelyik nem éhezteti és dönti nyomorba a lakosságát! Sőt abban az országban nem éhbért kapnak a munkaerő áruk! Csak egy dolgot ebben a konstrukcióban el kellene felejteni: mégpedig a rárakódó ÁFÁ-t! Arról sosem gágoknak, hogy minden juttatásnak az értéke az ÁFÁ-val csökkentett összeget takar!
Példák:
1. Gyógyszer támogatás (KÖZGYÓGY) nálam kb. az egy havi adag ÁFÁ-ját fedezi! Vagyis Mátyás király lefordítva: Adtam is meg nem is!
2. Gáztámogatás még az ÁFÁ-t sem takarja be!
3. A super-btto kereset 41,67 %-át kapja meg a közalkalmazott, amiből még fizeti az ÁFÁ-t, KÖFÁ-t, GYUFÁ-t, díjakat, helyi adókat, járulékokat, parasolvenciát, borravalót és ki tudja még miket!?
Sokszor elgondolkozok, hogy az Isten még miért és miből tart életben?
Ezek a félistenek sem az emberséget, sem a számtant nem ismerik, de izgatónak remekül megfelelnek! Jobbak, mint a potemX; csak ettől nekem már csupán a hátamon áll fel a szőr!
démon
Etetni azt tudnak,de az a kérdés hogy mit tetek az elmúlt évek alatt,Nyalták a kormánypártok pi@@ját,és mindenben egyetértetek velük.Akkor most miről beszélünk,ez egy reklámfogás hátha sikerül a visszatérés.Ugyan ezt teszi a szades is csak sunyibb módon.
furfang
Minden esetre az ötletet a kormányzó párt magáévá teheti!
xu
@furfang: Inkább ezt, mint engem a G.P. az SZDSZ-ből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.