Az MSZP szerint a Fidesz személyes okokból törölné el a vagyonadót.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Miért? Ki akar?

Az persze egy másik dolog, hogy igazságos-e és folytatható-e az a szomorú gyakorlat, a miszerint tisztességes kis- és átlagkeresetű adófizetők "tartják el" az országot, benne a (nemtudnimibőlépült) luxus villák adókerülő ügyeskedőit is?
Égkékfűzöld2x2négy
Lehet, hogy csak azért akarja megszüntetni ezt a be sem vezetett adót, hogy neki ne kelljen fizetnie? Akkor elég lenne - mondjuk - 85 millió felett adómentessé tenni a vagyont. Nem hiszek ebben a forgatókönyvben. Aztán meg a Nemzetit is azért építtette, hogy legyen hová járnia (egyedül, nem ezer ember társaságában)? Az esztergomi hidat meg azért, mert szereti a sztrapacskát, és nem volt más megoldás?
Folytatva a példákat, Demszki azért akar 4-es metrót, hogy azzal járjon munkába (persze egyedül, nem a plebs társaságában vagy éppen terepjáróval, Budakesziről)?
Bajnai pedig azért számolta fel a Hajdú-BÉT-et, mert nem szereti a libamájat, ugye? Imádom a magyar újságírókat.
furfang
Ha jóindulattal akarom minősíteni a cikket és a feltételezést , akkor azt mondom gyermekded.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.