Hőemelkedéssel szállítottak kórházba a Ferihegyi repülőtérről egy férfit szerdán délután. Hardy Mihály, a Budapest Airport szóvivője a Független Hírügynökségnek azt mondta, hogy Mexikóból érkezett egy házaspár, a férjnek volt hőemelkedése.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Diamont Frost
@ugyeugye
--Figyeld meg,hamarosan mindenki rá fog kattanni.Márvan fertőzött Szlovákiában. van Lengyelországban, van Romániában,és van Ausztriában. Órák, esetleg napok kérdése, és itt is lesz fertőzött. Namármost, mivel nem vagyunk hermetikusan körülzárva, rövid idő kérdése,hogy mikor tör ki a járvány,ami /és ezt nem pánikkeltés kedvéért mondom,/, de a szakértők is ezt vallják.... nagyobb mértékü világjárvány lesz, mint a hires Spanyol-nátha járvány, amibe több millióan halltak bele.Oltóanyagot meg max. szeptemberre "igérnek", ez most államtitok......szóval igérnek,ami lehet október,vagy november is.
éS ADDIG??? jön az orosz-rulett...
Van kicsi unokám,aki minden nyavaját összeszed az oviban...... hát őt nagyon sajnálnám,beleőrülnék,ha egy ilyen értelmetlen dolog miatt baja lenne!
A gyermekeimért megint aggódom, mert ha ők áldozatok lesznek.....ki neveli fel a kicsinyeiket!
Magamat nem féltem, tudok vigyázni, sose kaptam el semmilyen nyavaját.... de ,ha mégis.... akkor én már éltem eleget,és ennyi volt...... szóval értem nem lesz kár, csak a sok fiatal ,ők a legsérülékenyebbek, velük mi lesz?
Ugy gondolom nem kell ahhoz utazni messzire,hogy valaki elkapja....elég,ha rádtüsszent az, aki most jött haza.... és már meg is fertőzte az egész családodat.
Ezért kéne valami jó megelőző módszert kitalálni,mert a maszk az = 0-val. Óránként kellene cserélni......na ne már....
orogordog
@ugyeugye: Emberek jönnek, emberek mennek. Virnyákot hordozzák jobbra, balra.
ugyeugye
@orogordog: virnyák :) nagyon gyenge - úgyhogy nyugalom van. nálam legalábbis.

@Renrol: persze abszolút megértelek. az óvodák tényleg szörnyűek, mert a buggyant szülők beviszik a beteg gyerekeiket is... volt tapasztalat nálunk is anno. :(
orogordog
@ugyeugye: Lehet, hogy gyenge. De miden második ember köhög, lehet, hogy csak por allergia. De védekezni úgysem tudunk ellene.
Majd eltűnik, és lesz másik virnyák.
ugyeugye
@orogordog: hát igen. majd ránk szabadítanak valami "jobbat"...
grti7336
Közben meglett az első magyar sertésinfluenzás személy.
Állítólag brazil származású.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.