Az Népszabadság információja szerint csalás gyanújával előzetes letartóztatásba helyezték az MSZP környezetvédelmi tagozatának elnökségi tagját, Nyékes Bélát. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a hírt nem erősítette meg, de nem is cáfolta.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Geroner
Állj ki fa mögül ami mögé tett a pártod s nyisd ki a szemed végre.
Ne haragudj nem bántóan akarom irni, persze úgy hangzik. Ha vigasztal én is ezt tettem. S képzeljétek ráleltem! Arra a pártra aki akkor is kiállt mellettem amikor békésen majálisozás közben kardlapoztak vagy akkor is amikor a nagymamámat kisfalujában megtámadták vagy akkor is amikor az embereknek lelkiismeretfurdalást akarnak okozni, s akor is erőt ad amikor már az egyetlen vagyontárgyamat akarják a seggem alól kihúzni a házamat. Erőt ad s ÉN TÉNYLEG LÁTOM A FÉNYT AZ ALAGÚT VÉGÉN MR FODOR ÚR!
xu
Én nem értem ezt a részrehajló rendőrséget! Miért csak az MSZP-seket veszik őrizetbe! Tiltakozok! Lehetne kissé reálisabban is eljárni!
Geroner
Attól félek fog is.
Isten az Atyám fájni fog az a néhány Fideszes gengszter... Fáj mert szembesít vele hogy ők sem jobbak csak max ügyesebbek s a szocik annyira legyengültek hogy nincs erejük már támadni sem.
Imrus005
Istenkém, de jó hogy itt van nekünk a tetőtől-talpig becsületes Fidesz. Nem kő még menni szavazni? Már nem bírom ki ezt az egy hetet.
marlin
@xu:
Nem a rendőrség a részrehajló.
Komárom-esztergom megyében pl. az MSZP volt elnökhelyettese mellett a Fidesz elnőkhelyettese ellen is eljárnak a Majki Népfőiskola pénzének lenyúlása miatt, vagy a neszmélyi volt polgármester ellen is, ahol 132 millió "tünt el" a falu pénzéből,
Csak ezeknek a bűnözőknek nincs akkora sajtó reklámjuk, mint a szoci simliseknek!!
xu
@marlin: Nem értem én. Hogyan tud a pénz eltűnni? Valahol meg van az, hacsak nem semmisítették meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.