Surján László szerint a magyaroknak csalódást okozott az Európai Uniós (EU) tagság első öt éve, ám ezért nem az unió, hanem a magyar kormány a felelős, hiszen elvesztegette ezt az időszakot. A politikus erről a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) EP-jelöltjeit bemutató fővárosi rendezvényen beszélt pénteken este.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
@marlin: Semennyi! Nos értem is én, hogy tűrte, de még most sem látom kristálytisztán, hogy a mindenkori regnálók közüll, melyikét is? Ja, hogy mindegyikét! Most már lecsapódott a fapénz, öregedő agysejtjeimben.
basatu
@marlin: Tévedsz,az unió számtalanszor hazugságon kapta a szoclib kormányt de elnézte nekik,mert a Fidesz radikálisan a magyar érdekeket tartja szem előtt,és ettől félnek mint kecske a késtől.Egyszer már OV. már kijelentette hogy van élet az eun kívűl is.Ez komoly fenyegetés mivel szinte ingyen megkapta az EU a piacunkat,mit csinálnának akkor a vaj és hús hegyeikkel ha mi termelnénk és kitúrnánk őket a honi és a világpiacról,mint a múltban?
slanger
Teljesen igazat adok Surjánnak. Elvesztegették az időt (és persze a pénzt), vele együtt. A fideszről nem is beszélve. Szerintem Magyarországon nem volt még egy párt amely annyi parlamenti ülésről kivonult, mint a fidesz+kdnp. Eközben összefogást sürgetnek. Népbutítás az egész. A komcsik sem jók, ez tény. De az isten mentsen meg minket attól, hogy Orbán 2/3-os többséget szerezzen.
slanger
@basatu: "a Fidesz radikálisan a magyar érdekeket tartja szem előtt" ezt most ugye nem mondod komolyan? Van élet az Unión kivül is ez tény. De azért azt ne felejtsük el, hogy az Unió ad/adott nekünk cc. 33 milliárd eurót. Ebből egy "fél országot" fel lehet építeni. Te látsz itt bármilyen érdemi fejlődést?
basatu
@slanger: Nekünk nem adott semmit,amit adott azt mind ellopták,ment a lóvé Izraelbe.
reallatas
@slanger: Igazad van! De ahhoz, hogy effektíve érezzük is mindnyájan a jótékony hatását, illene kisebb volumenben játszani ott fenn, az itt a piros, hol a piros játékot. Tudod az jut eszembe, mikor annó Hofi mondá az egyik jelenetében: "Látja? Nem látja? No látja!" Moldova meglátása sajnos ül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.