A hazánkat is elérte a H1N1 vírus.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

basatu
Khöm-röf itt vagyok ,felkészültetek a halálra mert kész szérumotok még nincs.Akkor szeptemberig a kaszásé a terep.
xu
Meg volt, de miderült, hogy nem disznyó!
Geroner
Mi felkészültönk a sertésinfluenzára 100 milliót fordít az állam erre. Vagyis aogy Hofi mondaná 100 millió elkülönít a minisztérium mire az osztályvezető azt gondolja ha a saját cégem nyeri meg lecsippenthetek belőle valamicskét. így is tesz megnyereti a saját cégével s le is csippent belőle. Na a helyettes is beleszól mivel szemet hunytam ezért engem és két haveromat is fizess meg. OK s kicsit többet csippent le hősünk. S ekkor megszólal Zeusz az égből ( jelen esetben Bajnai s slepje)Nem úgy van az fiuk! Nekünk is le kell adózni ha ilyent akartok!!! Na jó hát természetes- szólt hősünk- s tovább csippent. Majd megállapodik a gyárral s ki is fizeti a nekik járó 25 millió forintot a szérumért!!! Bocsánat a vagy negyedannyi szérumért, vagy negyedannyit érő szérumért
Ennyi sok azugság után amit z a kúrmáyn művelt velünk kérnék bizonyítékot hogy állampolgárai életével nem e játszanak e ugyanúgy mint a zsebeinkkel. Az alábbi kis történet pedig eléggé bizar, de végignézve a hatalmi elitet akár még igaz is lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.