Kétélű dolog az elszámoltatás Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke szerint, mert mérhetetlen indulat halmozódott fel az elmúlt hét év alatt, amelynek nagy része bárki ellen fordulhat - írta a Magyar Hírlap.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jband
@blaci: 'Hogyan nőhetett, egy ilyen kis fiatalokból álló pártocska (mint a jobbik) ekkorára? Milyen töltőanyaggal?'
Jól megfogalmaztad, bár nem ezt akartad, de nagyon igaz.
g1983
jband: A FIDESZ nem más mint az SZDSZ utódpártja. A Jobbikot is ő hozta létre azért, hogy teljesen megsemmisítse a MIÉP-et és a Kisgazdákat. Csak jelen esetbe ez a fegyver fordítva sül el. Olyan politkai párt kellene ide aki a magyar gazdák és a többi magyar ember érdekeit is képviseli. Nem a külföldiekét az EU-tól kezdve Izraelig ahogy a mostani 4 párt teszi. Sajna ez így van. Már 2002ben is így volt de lehet, hogy előtte is. Az EU-ba is azért került be Magyarország, hogy a politikusok, nyíltan végezhessék munkájukat. Mert idáig csak színfalak mögött tudtak dolgozni, és jaj volt annak aki észrevette. Most már mondhatják, hogy az EU érdeke fontosabb mint az országé. Csak azt nem értem, hogy a választópolgároknak ez miért jó?
g1983
Adjunk esélyt a Jobbiknak, hogy megmutassa a programját. Ezek a parlamenti szemetek (a jelenlegi politikai elit ) csak jobban tönkreteszik az országot.
jband
Hát a földesúr sem kérdezte meg az ő birtokát választó napszámostól, hogy mit termeszen rajta.
Most ez mért lenne másként? Csak mert pártok mögé bújtak?
g1983
Mert tudják mit tudnak még tönkretenni és mit tudnak eladni. A módszerváltozás óta az ország tönkretétele megy. Csak sokan nem veszik észre. Mivel a Jobbik nem ártott az országnak így megérdemli azt hogy ő is esélyt kapjon.
jband
Jobbiknak adjatok esélyt. Ha a tapsi hapsi helyett a disney kockásfülü nyulat rajzol, attól még a disney dönti el mit mond a kockásfülű nyúl. A fidesz már megerősödött és valóban szembe mer szállni az alapítójával. Vona csak egy engedelmes új báb aki vágyik a hatalomra, de méreteinél fogva, nem mondhat ellent létrehozójának. És a ballib tanulva a fideszes hibájából, a jobbikot, már új profibb módszerekkel ezer szállal a markában tartja, hogy el ne szabadulhasson mint a fidesz. Nézz Vona szemébe. Az egy független ember szeme?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.