Kétélű dolog az elszámoltatás Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke szerint, mert mérhetetlen indulat halmozódott fel az elmúlt hét év alatt, amelynek nagy része bárki ellen fordulhat - írta a Magyar Hírlap.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
51kacsa
Azt még hozzátenném, hogy nem véletlen Pokorni aggodalma az elszámoltatással kapcsolatban. Az még csak tetszene a fidesznek, hogy másokat elszámoltatnak, de azt már nem venné be gyomruk, ha nekik is ezt kéne tenni, pedig lenne mivel elszámolni!
g1983
Jó lenne az elszámoltatás, mert akkor mindegyik politikus rács mögé jutna. Félhetnek a FIDESZ-esek is.
blaci
Ez az! Mindenki,aki ma parlamentben csücsül vaj (nem látható jövedelem)van a füle (tanyája,nyaralója,földbirtoka szőlője,autója,off-shorja)mögött...
Ezért nem lesz itt semmiféle elszámoltatás...
Addigra eltűnik a progijukból....
Vagy ha nem,hát elszámoltatnak minket:polgár! Mibü tellik akkora kéróra,verdára?????
Csubaka
A kevésbé radikális FIDESZ szimpatizánsok egy jelentős részét szerintem Pokorni úr ezen megnyilatkozásával most ügyesen áttolta a Jobbik oldalára.
A polgárok jelentős része (példa erre Pécs) pontosan az elszámoltatás miatt szavaz(ott) a FIDESZ jelöltjére. Ez nem kérdés, hanem elvárás!
Ha Pokorni úr berettent az esetleges felelősség súlyától, vissza lehet vonulni a politikai életből. Esetleg át lehet oldalazni a kevésbé radikális SZDSZ-hez, mint annak idején a nagyon lojális Fodor Gábor azt tette.
xu
@51kacsa: Itt mindenki olyan okos! Az elszámolásokról ma még semmi pontosat nem lehet tudni! Minden csak feltételezés!
Különben is, ha a lavina elindulna biztosan mindenkit elsöpörne, aki nem tiszta!
Köpnének egymásra rendesen (sőt: ebben az esetben még segítene is, hogy különböző pártok embereiről volna szó).
g1983
A népnek kell elszámoltatnia a politikusokat. A majdnem 10 millió mégiscsak több mint majdnem 400, ezt még a hülye is tudja. :) Azon kívül, hogy a magyar nép vagyonát eltüntették még a több milliárd dolláros EU-s hitelt felvettek. Ezt nekik kellene kifizetni és nem a magyar népnek. Minek kell a politikusoknak elnöki lakoszály meg évente autócsere. Mert a szegényeknek már nem jó egy év múlva a 10 millió forintos Mercedes, hanem már a 20 millió forintos kell. Ezt beszorozva majdnem 400 fővel elég szép pénz. Meg az utazgatások össze-vissza. Miért utazgasson ingyen a dolgozó nép költségére? És még lehetne sorolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.