Az európai parlamenti (EP) választási kampányban kiderült: nem egyszerűen nyolc párt versenyez, hanem két politikai út, két politikai kultúra - mondta Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lukacsjoco
Kedves Ildikó! A fekete levest Önök már hosszú évek óta etetik velünk,én szeretnék már váltani.Tudja én is szeretnék a gyermekeimnek venni hónap végén is csokoládét stb.
ami nem kerül milliókba,de ha önök nem sikkasztották volna el,akkor a tisztességes embereknek is jutna egy kicsi,mondjuk kávéra és csokira.Mostmár a fekete levest szeretném Önöknek meghagyni!Bár sokuknak a börtönkoszt lenne a legmegfelelőbb!
Csubaka
Olvassátok bátran!!
Ez az MSZP új arca....

"Akinek nem tetszik el lehet menni ebből az országból...!" (Gyurcsány Ferenc)

Ez mintha nem a fekete kávéval kínált szíves invitálás lenne!!!
basatu
Hej Ildikó kapsz te is vasárnap feketelevest meg hideg zuhanyt is.És ha ez nem lesz elég neked meg a többi hasonszőrűnek akkor akkor jövőre még kaptok helyet is a rácsos luxus szállodába életfogytiglan.
xu
Mindegyik jobb, mint a vörös szegfű!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.