A Fidesz-vezérkar alcsúti tanácskozásáról kiszivárgott információk szerint a párt várhatóan nyílt levélben fordul a szocialista képviselőkhöz azzal, előre hozott választásokra van szükség - olvasható a Népszabadság szerdai számában.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Oda aztán fordulhat! Merevgörcsben szenvednek a szocialisták, a bársonyszékből képtelenek kiszállni. Két okból, még van lenyúlni való, és félnek az elszámoltatástól.

@grti7336: Igen valószínűleg felmérték, amit gondolom te is és mi többi egyszerű halandó is, ha a szoci-szdsz még egy évig csinálja amit csinál, úgy lesz, ahogy Vona Gábor mondta, az ország 60%-a jobbikos, csak még nem ismerte fel.
zia
Ehhez soha nem fignak hozzájárulni önként...........a hatalomért mindenre képesek. Nem számít semmit hogy tönkre tették az országot.........
ugyeugye
@grti7336: sztem mindenki beijedt.

szolgálati közlemény:
tegnap este nem neked szólt a jóéjt szöveg előtti rész :)

reallatas
@furfang: Tudod ebből most hiányzik az a megközelítés, hogy ugyanolyan görcsösségre utal, a bársonyszékbe való, mindenáron való visszakerülés ténye is. Tárgyilagosabban nézem a dolgot, oldal mentesen.
xu
@reallatas: És az oda kerülés, az eb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.