Veres János szerint Orbán Viktor lényegében beismerte korábbi tévedését azzal, hogy kijelentette, hogy tárgyalásokat kezd a Nemzetközi Valutaalappal jövőre egy új hitelcsomagról, ha megnyeri a parlamenti választásokat.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

démon
Miért kell megvárni hogy ezt a pénzt is ellopják a libapásztor ˇ"megbízható"emberei.
xu
@ojoco: Ez a Veres még létezik? Segíti a rablókat! Miért nem veszi ki a szabadságát! Addig még megteheti!
eva1215
Ne gyalázkodj arra mond váleményt amit Veres mondott Orbán vállani akarásárol igen is más út nincs mint azIMF -el meg állaodi pénzt kérni de ezt annó támadó Orbán most miért nem mondja igazatok volt .Ti itt erőből löttök mindenkire .tök mindegy kiragadni 1-2 szót mondatot és kitekerni .aztán jön a jól bevált szlogen jól betanultátok a hir és ekhó hetente 4x tömi a fejetekbe a szlogeneket és már álmotokból arra riadtok fel "tolvaj szemát ,lógni fogtok büdüs komcsik ezek vagyok ti demagógok.Isten mentsen a ti Királyotoktól habzószájú DÚCSE UNDORITÓ gunymosolyu idegbeteg a hatalomért .Az egész m o megrontója csak uszitani lázitani tud semmi mást már bizonyitott.
marlin
Ha beismerte, akkor nem az Orbán volt!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.