Az MSZP, a Fidesz-KDNP, a Jobbik és az SZDSZ melletti szavazásra való felhívást tartalmaztak azok az automata telefonhívások, amelyek miatt kifogásokat nyújtottak be az Országos Választási Bizottsághoz (OVB) - rögzíti a Legfelsőbb Bíróságnak (LB) az OVB határozatát felülvizsgáló pénteki végzése.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grti7336
Azt még a jóisten sem tudná megállapítani, hogy a vitatott
telefonhívásokat melyik párt kezdeményezhette.
gyulabors
Ennél azért többet érdemel még a legkevésbé republikánus, a legkevésbé felelősségteljes, fél füllel odafigyelő állampolgár is.
• A választók érzékelik, hogy az európai választásnak nincs tétje. Ez mindig megvolt, amióta létezik az Európai Parlament.
• Nem tudjuk, miért nem mennek el az emberek.
• Én azt tapasztaltam, elég sokan vannak, akik undorodnak az egésztől.
• Ez csődbe ment rendszer, amit az ember már azzal is támogat, ilyen vagy amolyan, bármilyen képviselőjelöltjeire szavaz.
xu
Inkább öntsenek ólmot a fülembe és tolják ki a szemem, vágják le a kezem! Cserébe Lendvai pofikáján nyomják kisebbre a felfújt pofázmányát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.