Az MSZP szerint egyetlen korrekt mondata lehetett volna Fidesznek: az, hogy megszakít minden kapcsolatot az önkormányzatokban a Jobbikkal - mondta Nyakó István, az MSZP szóvivője szombaton az ellenzéki párt kongresszusán elhangzottakra reagálva.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Garnela
na jól kidühöngtem magam...kicsit könnyebb szívvlelfekszem le aludni..))
Geroner
Atya ég emberek!
Nem a pártok tehetnek arról hogy az ország fejlődik!!!!!!!!!!!!
Azért mert megépül egy híd vagy út azt nem egy párt hozta létre!!! Arra amúgy is szükség van s az emberek építik szépitik az országukat.
Rühellem ha egy párt kisajátitja egy nemzet eredményét s mocskolja másik pártot.
S itt egyik se másik oldalt nem látok érveket gyerekek?
Mert egy pártban mint minden közösségben vannak gennyes és nem gennyes emberek. A pártok nem azért jöttek létre hogy széthuzzon az ország, értsétek már meg!!! Azért vannak pártok hogy különböző emberek érdekeit képviselje.
Nem hiszem hogy ha valaki jobboldali akkor glória nő a fejére. Sajna nem így van. Abban hiszek hogy valaki tesz valamit poziciójában a zsebtömésen kívül vagy nem.
Elszámoltatható politikusokra van szükség nagyon szigorú büntetőjogi felelőséggel ami min 10 év letöltendőt jelentene hazaárulás miatt. Én ebben hiszek. S mégegyszer mondom mindenkinek lépjetek ki a fa mögül ami mögé saját pártotok tett. Érdekeset kérdeznék én jobb és baloldaliaktól vagy középen állóktól:
20 év alatt ott tartunk ahol tarthatnánk? ( s nem a optimista világképre gondoltam).
Jó ha vannak pártok, de nem jó ha azok nem tudnak összefogni s kidobni soraikból a szennyet. MSZP sajna lveszett. Azért veszett el mert a vezetőség adta el magát. A jobboldal viszont meg tudott újulni s erőre kapott. S nem a fideszre gondoltam.
Miért tudott megujulni a jobboldal? Azért mert nemzeti politizálást csinálnak. Nem érdekli őket hogy valaki jobboldai vagy baloldali ha nem szarsz a szobád közepére, s adj Isten még el is kergeted aki ezt teszi akkor ott a helyed köztünk. S csak másodlagos hogy ezt hogyan érjük el.
EZ A VÉLEMÉNYEM!
Csubaka
Komolyan mondom, nem szoktam (néhány kivételtől eltekintve) kekeckedni politikai hogyishívjákokkal, de ez a Nyakó nagyon ki tudja borítani a bilit.
Nem lehetne esetleg őt megszakítani???
(Mármint a beszédét, mert többet árt a pártnak mint használ)
xu
@luigilongo60: "Kedves XII!
Látom a csúsztatáshoz nagyon értesz,melyik fityeszes szemináriumon tanultad?"
Kedves Barátom! Csak most vettem észre epés megjegyzésedet.
Csak gratulálni tudok Neked, ha te ezt épülésnek látod! Én egyértelműen a nép leépítését tapasztalom! Sajnállak!
Dr.luigilongo60
Akkor ne közlekedj autópályán, kerüld ki a leépüléseket!
xu
@luigilongo60: Nem is teszem, mert nem fizetek érte! Úgyhogy ezt nem nekem építették! M7 (egy része: 98 km): kőkeményen a nép pénzéből épült és egyszer csak "fizetős" lett! Milyen alapon (annyi a díj, mint a másikon), amikor csak a fenntartásra kell fordítani pénzt a megépítésre már nem!
Baromnak nézik a ma született bárányokat; de a régi fehér ember az nem felejt (csak egy kicsit)!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.