A kommunizmus bukásának idei huszadik évfordulóját beárnyékolja a globális pénzügyi és gazdasági válság - írta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a The Guardian című angol lapban.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grti7336
Kellemesen csalódtam Viktorkában. De nem mintha olyasmit is
mondott volna, hogy újra létre kell hozni a KGST-t.Nosza rajta !
g1983
Egy igazi kommunista Orbán Viktor. Az MSZP meg kapitalista. De ha veszélyben érzik magukat képesek összefogni a magyarok ellen. De egyre kevesebb sikerrel.
MaxGraf
Mit dumál,elemez? Ha akarta volna már régen (pl.2006) megfordithatta volna a dolgokat,átvehette volna a kormányzást! Olyan hányingerem lett....!
gondolkodo
Orbán Viktor úgy szerezte meg jogi diplomáját, hogy nincs tisztában a középiskolás történelemmel?
A kommunizmus nem 20, hanem 10000 évvel ezelőtt bukott meg. Akkor, amikor megszünt az ősközösségi -másnéven őskommunista- társadalom!
Viktor! -még Te is tanultad a szocializmus és a kommunizmus lenini meghatározását! Elfeledted?
Szocializmus: mindenki képessége szerint dolgozik és végzett munkája szerint részesül a termelt javakból.
Kommunizmus: mindenki képessége szerint dolgozik és szükségletei szerint részesül a termelt javakból.
Tehát, hogy Ti a kommunizmust szüntettétek meg, nagyképű csúsztatás, régebbi szóval: hazugság! Még a szocialista társadalmi rend sem alakult ki, a "Szocializmus a kommunizmus előszobája" (Lenin), akkor mi is az érdemetek a kommunizmus megszüntetésében? 89-90-ben is "épülő szocializmusról" beszéltek és beszéltetek Viktorkám az egyetemen!
Tudatosan hamisítod a történelmet, vagy "csak úgy, parasztvakításból"?
Lehet, bennem a hiba, de bárkitől elvárom, ha nem akarja az igazat mondani, legalább úgy próbálja, hogy ne legyen átlátszó a csalás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.