Küzdelem következik, nem is akármilyen, Orbán Viktor szerint. Kormányra készül a Fidesz, ahogy fogalmaztak: "A Gyurcsány - Bajnai korszakkal nincs kiegyezés" Orbán Viktor határozott üzeneteket küldött. Például az általa ejtőernyősnek minősített pártembereknek, akik állami cégekhez kerültek. Azt mondta, hogyha eddig nem csomagoltak ki a munkahelyükön, akkor már ne tegyék.

Forrás: Tények.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Geroner
Előttem hozzászólónak

Az féljen akinek van félnivalója...
Bár amiket mond csak üres szavak nyugodj meg. Olyan üresek mint a Te általad képviselt politikusoknak... Csak ő nem igérget fűt fát baranyát mint ti hanem másképp csinálja. Ő fenyeget.
Most ezt szeretné hallani a nép nagy része hát fenyeget.
A jövőt meg nem ő donti el.
Vagy Te annyira függesz itt a pártodtól hogy azt hiszed ő szarja a napot az égre?
A fidesz sem fogja odaszarni hidd el. Nem lesz rosszabb de jobb sem. Nyugodj meg. Tallán egy két embert elővesznek nagy hatalmas csinadrattával majd elül minden s megy tovább a fos.
Nyugi nem kell itt a fosatás.
Van itt most már olyan párt hála Istennek aki kévisel is engem vagy akár még téged is.
Dr.luigilongo60
Kedves Geroner!

Honnan veszed a bátorságot,hogy kioktass engem?Én nem képviselek semmilyen politikust és nem függök senkitől sem.Soha nem voltam párttag és nem is vagyok.Engem sem képviselt érzésem szerin egy párt sem és nem is fog.31 éve dolgozom és becsülettel adózom az államnak.Ezt viszont sokan nem mondhatják el magukról.Lehetőleg engem inkább ne képviseljen a te pártocskád.Szavazni sem voltam de attól még lehet véleményem.Én mindig csak magamra számíthattam és ez a jövőben is így lesz.

Ezért megkérlek szépen,hogy húzz el a pártocskád szemináriumára és ott osszad az észt,biztosan fogják értékelni magasröptű gondolataidat.
xu
@luigilongo60: Helytelenítem, hogy nem tettél eleget az elvárható, állammal szembeni kötelességednek. Ha már 4 milliárdot belefeccöltek a boldogulásunkba, akkor ezt ki kellene használni.
Dr.luigilongo60
XII !

Szerintem én többet teszek azzal,hogy havi ötvenezret becsengetek a kasszába,mint aki szétveri az országot és munka helyett csak hőbörögni tud meg szavazgatni.
xu
@luigilongo60: Ebben benne van az EHO is, TB is, SZJA is. ÁFA is? Nagyon keveslem. Valószínűleg elszámoltad magad. Szavazni, akkor is kell, mert legyártották a Te szavazó lapodat is és most darálhatják be. Dupla pénz, fél élvezet.
Dr.luigilongo60
Ez csak az szja.A többit nem számolom.A szavazólapomat meg csesszék meg!
Csak az ám a szomorú, hogy a sok "minimálbéres koldus" ennek a töredékét sem fizeti és ott pöffeszkedik a kis bömbiébe és rajtam röhög.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.