A Fidesz alelnöke szerint a válságkezeléshez a kormánynak vissza kellene szereznie az ország bizalmát, szükség lenne az államháztartás konszolidációjára, és versenyképességnövelő intézkedésekre. Varga Mihály az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: a legjobb válságkezelő program is kudarcra van ítélve, ha abban nem bíznak az emberek.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grti7336
Tehát ha nem tudnánk a FIDESZ jelszava nem változott.
Az Urak kommunikációjának lényege: " csakaFIDESZ."
Ebben a szóban minden benne van.
Garnela
@grti7336: Mert melyik pártnak nem az a jelsuava hogy: Csk Ő, csak Ő, csak Ő? Tudsz egyet is mondani amelyik arra biztatna hogy egy másikra szavazz?
grti7336
@Garnela: Orbán Viktor jelszava az egy a tábor , egy a zászló elv. Szerintem ez azért nem helyes, mert minden oldalon több párt van. Az ezek közötti kiegyensúlyozott hatalomgyakorlással lehet elérni a demokráciát. Mivel ezt az elvet a FIDESZ a gyakorlatban is alkalmazza, ezért került például tőlük távol az MDF is. Nem véletlen Dávid Ibolya "kis gömböc" hasonlata.
Most persze emberére talált a FIDESZ Vona Gáborban.
zsbela
"egy a tábor , egy a zászló"- ilyen már volt egyszer, igaz más színű (vörös) volt a zászló. És az bejött??
marlin
Ja, a Varga,meg a haverok jobb-, mi meg rosszabb helyzetbe lennénk!
Miska kicsit várjál még, aztán megint:
HAVEROK-BULI-SZÉCHENYI TERV!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.