Havi 7,8 millió forintos fizetése mellett másodállást vállal a jegybankelnök, ami az alkotmányjogász szerint összeférhetetlen Simor állásával, ráadásul megkérdőjelezi a jegybankelnök függetlenségét is - írja a Magyar Nemzet. A lap az MNB elnök vagyonnyilatkozatára hivatkozva arról számol be, hogy Simor András a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem gazdasági tanácsának elnöki tisztségét tölti be havi bruttó egymillió forintért.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
@albika: @Garnela: Nem értitek Ti ezt egyáltalán! Ez tulajdonképpen nem más, mint az állami kiadások drasztikus csökkentése párt ideológiai alapon (most éppen a baloldali értékeknek megfelelően)!
Garnela
@xu: Igazad van! Ilyen magasságokba az én agyam nem ér fel(
bombi02
Első, másod, harmad ... állásból egye meg a fen e az ilyen undormányt!
zsbela
Ebben a jelenségben nem csak a megválasztott, hanem a megválasztó is bűnös. Ugyanis az intézetek, gazdasági társaságok, stb.-k, valamilyen előnyhöz jutás végett választanak meg politikusokat és egyéb tisztséget viselőket. Hogy e mellett még pénzt is kapnak ( mennyi munkáért?) az már mellékes.
Égkékfűzöld2x2négy
És ha még tudnátok, hány hasonló helyen ül hasonló ember hasonló pénzért (az 1 millió a valószínű, nem a 150e). A közvéleménynek joga lenne tudnia ezekről az összefonódásokról, akkor nem a jéghegy csúcsának egyik hópelyhe hozná izgalomba.
Vegyük komolyan az alternatív hírforrásokat (persze kellő kritikával), mert tényleg előfordul, hogy csak a jobboldali sajtó ír ezekről az ügyekről - ezúttal a Népszava is kullog utána, bár logikai hibával és ellentmondásosan. (Nem írja, hogy a 150e vagy a milla a tény, csak megjegyzi, hogy a Magyar Nemzet szerint ellentmondás a nyilatkozatában szereplő 1m. Be kéne fejezni ezt a gondolatmenetet, pl. az Egyetem szerint 150e, de a nyilatkozatban 1m szerepel. Vagy ellenkezőleg, ezt a Népszavából nem tudjuk meg. A Magyar Nemzet hozta a hírt, ezen kívül nem kéne belekeverni ebbe az ellentmondásba, a vagyonnyilatkozatot a Népszava is elolvashatja. Újságíró honfitársaink minduntalan szégyent hoznak Pulitzerre, mert nem tudnak vagy nem akarnak tisztességesen újságot írni.)
reallatas
Apró bagatell kontraszt, egy havi keresetem egyenlő, egy négy tagú átlag család 3-4 évi keresetével / mondjuk speciel az én esetemben kb. 6 évi / mindez természetesen szigorúan baloldali értékrendek mentén. Tessék mondani úgy natúre mint ember, mint biológiai értelemben vett organikus lény, bármilyen fizikai szellemi külömbségeket is feltételezetten, nem e egy emberi lény mégis, akinek az alapvető életfeltételeihez kb. azonos szükségletekre van szüksége. No nyilván ez a kérdés ennél jóval összetettebb, azomban az azért ékessé teszi a baloldali értékrendet, hogy néhány millió embernek kenyérre alig telik, egy szűk réteg pedig dőzsöl.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.