Tűzszünetet kötöttek az MSZP-ben a befolyásukat őrző öregek és a székükre pályázó fiatalok. E szerint a személyi kérdéseket novemberre halasztanák, a jövő szombatra összehívott kongresszuson tehát bizalmi szavazás nélkül beszélnék ki a szocialisták az európai parlamenti választás vereségének okait.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Ebben az a szörnyű, hogy a mi bőrünkre kötnek békét, tehetségesebbek sem az öregek, sem a fiatalok nem lesznek ezt a 7 évet közösen produkálták, mennének a .... már végre ! Persze a pénz amit ellopnak még nagyon kell. Szavakat nem találni már rájuk, ha az ember nem akar kifordulni magából.
Csubaka
Sajtó süketelés ez a hír is. Éppen tegnapelőtt szólította fel a Társadalmi tagozat az MSZP vezetését, hogy Gyurcsányt és politikai stílusát azonnali hatállyal tiltsák ki a pártból. Az MSZP kongresszus pedig kész röhej. Sok beijedt csupor.
Legközelebb már nem is az Internacionálét éneklik, hanem az Exodust.
miloka
A "fiatalok" azok, akiket Gyurcsány mozgat a háttérből. Mert senki sem gondolhatja azt, hogy GYF otthon kukoricát vagy rózsafűzért morzsolgat!
Meg hát Ficsor, Molnár, Mesterházy, Botka, és a többiek az ő emberei, hívei.
Amúgy meg az elmúlt 7 évben ezen "fiatalok" zöme is ott volt a húsos fazék körül, nagyban támogatta GYF böszme kormányzását, s így ők is sárosak!!
De hát a Fidesznek most nincs más dolga, mint hátradőlni egy fotelban, s kivárni, hogy a szocik lemenjenek 5 % alá.
Amúgy meg az útirányt már megmondta Horn Gábor, tarthatnák magukat ahhoz.
menasagh
Ha már hatalmi harcról van szó, akkor én nem várnám, hogy készen berepüljön a sült galamb......
xu
Akarnak még egyet puppolni a végzetük előtt?
xu
@xu: Ez az erő már egy hátvágány-gáz kibocsátására sem lesz elegendő! Magyarul: örüljenek, ha belefinganak a vakvilágba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.