Kékesi Tibor szerint azzal, hogy az Országgyűlés hétfőn várhatóan elfogadja a jövő évi adótörvényeket, jó időben, újabb és hatásos lépéseket tesznek a gazdasági válság hatásainak csökkentésére.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mizo
Ettől a ""jóembertől" megkellene kérdezni,hogy az átlag jövedelműek közé kitartozik.Az ÉN átlag jövedelmem havi 70 000,szorozza meg 12-vel ,adjon hozzá mindent (áfát ,béfát,dátumot ,)Kérdem,hol van az 5 000 000-ft.Ebből vonja le azt amennyivel megadóztatja az étkezési utalványt (ez nálunk 5000ft.)Július 1-től Ettől is elesünk Hála a gordonkának,Üdülési csekket meg csak a TV-ben láttunk. ((((ELEKTHERMAX PÁPA)))
Csubaka
Tegnap láttam a TV-ben amint Putyin a moszkvai kereskedők egy csoportját szépen lekísérte a városba, saját üzleteikbe és megkérdezte, hogy miért olyan magasak az árak? Egy óra sem kellett és mindenhol korrigáltak. Pedig csak kérdezett. Ilyen egyszerű a válság kezelés!!
mizo
Ide is egy Putyin kellene!!!!!!!!!!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.