Nehéz és súlyos feladatokkal kell szembenéznie szombaton az MSZP-nek - mondta Lendvai Ildikó.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Lendvai ildikó mondta: Orbán a felelős azért is, ha valaki rasszista! Egészen biztosra merem mondani: Lendvai Ildikónak fóbiája van, és mint ilyennek nincs joga mozdonyt fordítani.Jó lenne ha Lendvai végre nem a holokauszttagadás léte, vagy nem léte körül
agonizálna, hanem körül nézne egy kicsit a saját országában és a sok tönkretett életek
-hála az MSZP 7 éves működésének - helyrehozásán fáradozna.Üres és értelmetlen fecsegés tölti ki életét, úgy hogy ha még is megfordítja a mozdonyt,Záhonynál át is lépheti!!
ophisz
Lendvai Ildikó még álmában is beszél! csúnyán Orbán Viktorról ,Fideszről Szépen amikor pártja feltámadásáról álmodik . Média ül ágyánál is és türelmetlenül várják próféciáit, dörgedelmes hangon kürtölik tovább .Emberek csóválják fejüket mert már aranytorkú elődje Ferenc sorsát látják benne ,aki hiteltelenség mocsarában tévelyegve végül elsüllyesztette önmagát.
gyulabors
A mozdonyok királya valamikor a svéd NOHAB volt, most is van svéd, de azt csavarként ismerem vízilabdás körökből. A mozdony síneken megy? XU-tól kérdezem, hogy akkor sínen vagyunk?
xu
@gyulabors: Köszönöm megtisztelő kérdésedet! A síneket ellopták (MÉH telepeken talán van még néhány darab). Az utat meg nem találják. Tudom is én: mi folyik itt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.