Ismét vezetőváltás lehet a BKV élén, mert a városvezetés bizalma megrendült a kevesebb mint egy éve kinevezett vezérigazgatóban, Kocsis Istvánban - ezt állították az MTI-nek névtelenséget kérő fővárosi politikusok. Erről a főpolgármester-helyettes, Hagyó Miklós pénteken tájékoztatta egy levélben a BKV-vezért. A fővárosi MSZP-frakció vezetője, Steiner Pál megerősítette, hogy jelezték elégedetlenségüket Kocsissal, és elképzelhetőnek tartja, hogy rövid időn belül lezajlik a vezetőváltás.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: ugyeugye
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
épp ideje. már eddig is túl sok ment magánzsebekbe!!!
gondolkodo
Nagyon remélem, a szerződésben kikötött sokmilliós lelépési díját azért megkapja! Aztán jöhet a következő "áldozat", akinek megint csak annyi dolga lesz, hogy szerződjön, kis ideig önfeláldozó módon ne csináljon semmit, aztán az előre kikötött összegért lelépni.
A pixisben lévők így legálisan juthatnak nagy pénzekhez, hiszen ők "tettek érte valamit"!
szöszmösz
Már megint nem gondoltak Rám. Pedig nagyon alkalmas vagyok. Semmihez nem értek, nem szeretek dolgozni,sokat akarok keresni, mellesleg jó indulatú, kedves ember vagyok.
ugyeugye
@szöszmösz: és alkalmazol engem szakértőnek :D
gondolkodo
@szöszmösz: Jó indulatú, kedves ember vagy -megítélésed szerint.
Alkalmatlan! Csak a gátlástalan, nem-tudja-mi-az-elég-a-lenyúlásból az alkalmas és megfelelő ember!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.