A Simon Wiesenthal Központ üdvözli, hogy a Fővárosi Ítélőtábla romaellenességre való uszítás miatt jogerősen feloszlatta a szélsőjobboldali Magyar Gárdát a múlt héten kihirdetett ítéletében - tudatta hétfőn eljuttatott közleményében a szervezet európai részlege.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsbela
@reallatas: Nem normális állapot, a "törvények felett állok" érzés.
Az én korosztályom a sarló kalapács és a vörös csillag alatt nőt fel, a többi jelkép (horogkereszt, nyilaskereszt, stb.) nekünk a történelemből ismerős. Annak aki ezeket átélte, joggal és okkal, érthetően megretten ezen jelképek megjelenésétől.
Sajnos a politikában mindig akadnak olyanok, akik ezek napirenden tartásából politikai tőkét kovácsolnak. Tanulmányaim alapján nekem sem tetszenek az "önkényuralmi jelképnek" nevezett dolgok mögött álló történelmi tények.
Az ilyen jelképek felrajzolása szerintem a történelem nem ismerése, vagy provokáció jellegű dolog.
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@hammer: remek általánosítás,de értem, hogy miért írtad...................de nem ez a megoldás( már hányszor leírtam....)
dzsingistán
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER ma, 12:39 – válasz erre :

Talán én, talán te értelmezted rosszul a cikket. Elmondom, hogy én hogy értelmeztem. Simon Wiesenthal Központ megrendelésére első lépésbe az általa vezérelt „magyar független politika és bíróság” feloszlatta a Magyar Gárda Egyesületet, amit üdvözölt. Majd egybe hozzátette a következő lépésbe a Jobbik, mint rájuk nézve veszélyes pártot kel felszámolnia- Ebből azt a következtetést vonom le mivel a jobbikkal nem sikerült úgy lepaktálniuk, mint az eddigi pártokkal, és nincs is rá esélyük (nagyon remélem) ezért mindent elkövetnek a felszámoltatásukra.
Egyébként nincs, olyan messze véleményünk egymástól talán csak annyira még te azt hiszed, hogy Bécsbe vannak, addig én már itt érzem őket.
Ez olyan, mint mikor „az oroszok a spájzba vannak” először hihetetlennek tűnt, majd aztán tényleg ott voltak.
Én optimista vagyok és bízom benne, hogy van még e hazába velem egyet érző nemzetem felemelkedéséé tevő társak. Ezek közé sorolóm a Magyar Gárda tagokat, szimpatizánsokat, és a Jobbik -ot valamint az itt fel nem soroltakat.
bombi02
Én pedig a Központot. Jöjjenek, és lakjanak néhány hónapot a cigók által leuralt kerületekben, városokban, falvakban.

Egyébként szót emelt a Gárda a becsületes cigányok ellen? (Mert azért el kell ismerni van közöttük, magam is ismerek néhányat. Semmi baj velük.) Nem. A bűnözőket pedig védi és felmenti a bíróság. Akkor miről beszélünk?
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@dzsingistán : Kedves honfitársam!

Van egy problémám, és ez a sorozatos hsz-eidből következik! Nem nagy gond, egy kérdésben megfogalmazható: miért van az, hogy vannak olyanok, akiknek mindenképp ellenségkép kell az életéhez? Elég egy , hogy lefed vele minden problémát, de ha már 2 van, akár ötletes is lehet a dolog...
Hogy működik ez az életben? Íme:

Van egy bírósági döntés, nem tetszik!Sőt lehetetlen! Akkor biztos a zsidók összeesküvése..... Dehát ez egy bécsi izé....Akkor már hihetőbb, hogy itt vannak a spájzban........jujj! Remélem azt azért tudod, hogy honnan idéztél.....
Az a baj, hogy az így gondolkodóknak mindig van valaki a spájzban....olyan, mint a cigi! Része az életednek

Az egészben az a baj, hogy a MG-tól sokan ugyanígy tartanak( akik szelídem megoldásokban gondolkodnak) azokat nem lehet azzal vigasztalni, hogy nyugi még csak a spájzban vannak........kicsit furi ezek után az aggódásod.......

@bombi02: Köznyelven beszélve: ma egy brazilsor ásott az utcánkban, 30 fokban, vizet, kávét adtam nekik, ők megköszönték, megitták, összepakoltak a munka végén és hazamentek......."Akkor miről beszélünk?"

Van jó és rossz! Ilyen-olyan! Bűnöző és becsületes! Az előbbieket én név szerint szoktam megjegyezni.......

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.