A magyarok fele egyetért a Magyar Gárda feloszlatásáról szóló bírósági döntéssel, a megkérdezettek harmada azonban túl keménynek tartja a rendőrség fellépését a gárdisták szombati tüntetésén - derül ki a Népszabadság megbízásából készített Medián-felmérésből.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
barew7
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: Bár ne éltem volna, akkor még előttem lenne az életem második, (sza...abbik) fele. Abban igazad van , hogy akkor nem pénzben mérték a büntetést. Szerintem, még ha túlzással is, de tetten érhető a "diktátor" félelme! Állítólag ez itt demokrácia?!
lindea
@ariel :
Dettó:) ÉS most is csak azt mondom aki nem éla közelükben nem alkothat pozitív véleményt....
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@barew7: Az a szomorú,hogy az utolsó mondatodat fel kell tenned...Én a demokrácia hiányát nem abban keresem, hogy most s Mg-nak neki mehet-e a rendőrség vagy nem! Nekem ez már rég ügyvédi nyakateker! Abban látom inkább a generális problémát, hogy eljátszották politikusaink a tömegek demokráciába vetett bizalmát, hitét! Én, aki élt diktatúrában, ezt borzalmasnak tartom!
És ennek terméke ( már bocs, de az) MG, az esztelen ordítozás, a tényektől elszakadó- érvtelen vita......a zombisodás

lindea-éknak: utcámban élnek, napi kapcsolatban vagyok munkám miatt velük! Érdekes a mondatod:" aki nem él a közelükben nem alkothat pozitív véleményt.".tehát azért lenne rossz véleményem róluk, mert nem élek mellettük?Fura!
lindea
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: Akkor örülhetsz hogy olyanok laknak a közeledben akik dolgoznak:) De ezt Ariel leírta,hogy az olyanokkal nincs is se neki se nekem baja! ÉS szerintem másoknak sem! DE az olyaok akik csak lopásból élnek meg a mi pénzünkből....!
És rosszul értelmezedted a mondatomat:D Aki nem él a közelükben az nem alkothat pozitív véleményt róluk!!Vagyis ne mond már nekem ha Te ilyeneket ismernél és a közelükben élnél,
lindea
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER:
POZITÍV véleménnyel volnál róluk....JA és szerintem nem vagy rossz véleménnyel róluk,idáig még soha nem írtál negatív véleményt:) :) Tudod a fogalmakat meg kell tanulni mi, mi jelent!.) A pozitív=az jó :D A negatív= nem jó :D Csak az egészség ügyben van fordítva:) Na csak ennyi:)
Nemezis
Adjon az Isten!

"A magyarok fele egyetért a Magyar Gárda feloszlatásával"

Ez jó hir, mert azt jelenti, hogy a magyarok fele egyet ért a Magyar Gárda létével. Ez azért kezdetnek nem rossz.

SZEBB JÖVŐT!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.