A kormány újra az idős embereket sújtaná: terveik szerint 2009. augusztus 1-től kizárnák a nyugdíjasokat a legjobb technikai tudású hallókészülékek támogatásából. Egyeztetés nincs a nyugdíjas érdekképviseleti szervekkel, sem a szakmai szervezetekkel. A jelenlegi gazdasági helyzetre, valamint a Gyógyászati Segédeszköz (GYSE) kassza deficitjére hivatkozva a kormány lépéseket tett kiadásai csökkentésére. Úgy tűnik azonban, hogy hiába született korábban megállapodás az OEP, az érdekképviseleti szervek, és a szakma képviselői között.

Forrás: egeszsegugy.info
Feltöltő: egeszsegugy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
atia
A kormány szerint ilyen jól megy a nyugdíjasoknak? Akár pár százezret is ki tudnak fizetni egy készülékért? Én ezt a környezetemben még nem vettem észre, itt másféle nyugdíjasok élnek ezek szerint.... Természetes,hogy azokat zárják ki akik veszik és rá is szorulnak. Engem is kizárhattak volna, csak hál istennek akkor nem spórolnának semmit, mert nincs rá szükségem. Egyszer már magukat is kizárhatnák valami juttatásból...
Diamont Frost
@ugyeugye válasz ma 11.54
-Bizony, igazad van. egy társadalom "nagyon beteg" /leginkább szellemeileg/, ha a legelesettebbeket sorsára hagyja. Ugy igaz, ahogy irtad.
Diamont Frost
@zsbela
---Ha Neked / majd egyszer /telik rá,---- miért ne lehetne luxusautód!Legyen!
Azért EZ ellen mégse kéne "tenni"!
zsbela
@Renrol: A kormány és az egyéb államigazgatásban használt luxusautókra gondoltam, nem arra aki munkája után megkeresett pénzből veszi meg saját magának.
Diamont Frost
@zsbela
AZ MÁS!-----Akkor egyetértek Veled.
bombi02
Na most lehetne leadni a "BAKI"-t és erre fordítani a pénzt. De ezek csak mind dörzsölik a markukat és egyre többet, egyre pofátlabbul rabolnak Tőled, tőlem, Tőle, mindenkitől, aki szegény. Mocsadék MIND aki ott lopja a napot a t. Házban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.