A Magyar Gárda feloszlatása ellenére a nyíltan rasszista és antiszemita szélsőjobboldal a válságra és a nacionalista nosztalgiára építve virágzik Magyarországon - írta péntek délután megjelent számában a Le Monde című francia napilap.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Én ehhez nem értek, de ezt nem válaszolja és utasítja vissza senki a Le Monde-ban?
Mintha az szdsz nagy öregjeinek egyike mondta volna tollba amit ez az újságíró!!! Ezen sürgősen változtatni kell, hogy minden marhaság cáfolat és ellencikk nélkül jelenjék meg a külvilágban. Trianon is ezeknek volt köszönhető szerintem telekürtölték hazug vádakkal a világot! És most jó ez a pici és szegény ország ezeknek? D eIsten nem ver bottal oszlásnak indult az szdsz. A békétlenség marja őket szét, ami a jellemükből fakadhat, semmivel soha nincsenek megelégedve, mindig mások akarnak lenni, mint amik, ugyanakkor az önhittségtől nem látnak!
MaxGraf
A nagy francia forradalom ünnepének estéjén (pár napja.) a párizsi fiatalok 317 személyautót gyújtottak fel a párizsi külvárosokban.Erröl nagyon hallgat az irányitott média Európában.Erröl tessék beszámolni nagyokos Le Monde.Vagy az magyar jobboldali politika ócsárlása az elöbbre való?
démon
Ez az újság ugyan olyan mint a b@@zi szadesz,a saját sorsa nem érdekli csak a hatalom vágy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.