Ásóval törte be egy randalírozó férfi a megfékezésére érkező rendőrök kocsijának a hátsó szélvédőjét szombat éjszaka Kiskunhalason.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
@luigilongo60: Kikérem magamnak a "sokan mások" megkülönböztető; a Te világodból kirekesztő jelzőt!

@zia: Igazakat beszélsz! A rendőrök csak megzavarják a köz-nyugalmat; lásd: a békés üldögélést (is)! Az üvegesnek meg, ha munkát szerez azzal csak javítja a munkanélküliségi rátát; nemes cselekedet! Így kellene a nagyoknak is gondolkozni! Remek HSZ! Üdv: xu
dzsingistán
@luigilongo60 ma, 12:10 – válasz erre
MaxGraf!
1:Honnan tudod, hogy cigó volt?
2:Ha magyar volt, akkor meg menjenek a francba a brutális rendőrök?
3:Az általad oly hőn szeretett gárda is törvényt szegett, akkor velük szemben hogyan kell fellépni a rendőröknek?
A te fajtád is törvényen felülinek képzeli magát, mint a Gangesz tündérek.

Csak meg nyugtatás képen közlöm veled cigányvolt a tejfajtád. Rostás József a Kiskunhalasi faj védnök.
Mivel helybéli vagyok, elhiheted.

A másik gárdisták nem arról híresek, hogy így viselkednek, mint ti.

Harmadik meg a fajvédő SÜN DÖRSÉGNEK most hol volt az a fajta könnygáz palack, amivel a békésen ülő gárdista tüntetőket szokták lefújni.

Ugye ezek a beszélő állatok nem békés gárdisták, ezektől a sündörők is be vannak sz@rva egész hadosztály kel egy ásós (ávós) cigány megfékezéséhez.
dzsingistán
@luigilongo60 ma, 20:31 – válasz erre:


Most már elhiszem, amit rólad mondtak. Hogy üstház volt a járókád. A gyerekszobád ablakán meg ló nézet ki.
Nem tudtam, hogy ily nehéz gyerekkorod volt. Megértem, hogy ezért lettél szellemi toprongy, és kel az a kis pénz, amit kapsz a beírásaidé.
Édes anyád mikkor észrevette, hogy baj van veled elvit az orvoshoz, aki meg állapította és mondta, hogy elmebeteg a gyerek ő meg szerencsétlen úgy értette, hogy elmehetnek. Ezért nem is vitt tovább. Ezért maradtál ilyen.

Őszintén sajnállak, ha esetleg valamit tehetek, érted szívesen megteszem mindég a gyengéim voltak a te fajtád.
Isten áldásával kívánom forduljon JOBBRA az elméd.
xu
@dzsingistán : Rosszul látod! A rendőrök nincsenek bexarvazva! Az űrlények és a közrendőrök is stresszben vannak és utálják az erőszakot! Ki is borulnak, mint xaros bili és lelkileg topronggyá válnak; leszerelnek és nem mennek vissza a + 25 rongyért, amit a főnökeik állítanak, hogy 50! Csak, hát a szokásos hazudozás: a bruttó az nem nettó! Arról nem beszélve, ha összevont adózás van, akkor csak 10! Megkapják a parancsot a baromságra és próbálnak jól teljesíteni! Aki jól és sok sprét fúj az ártatlanokra kap prémiumot és kitüntetést!
Az a szlogen, hogy kell a tüntetés, mert lesz kitüntetés!
lakatosbs
@furfang: A falut szétszedték, lebontották szó szerint az ott élő kezelhetetlen cigányok.

Az nagy baj, hogy nincsenek kezelve. Megfelelő módon. Az olyan libsi hülyeségek, mint "pozitív diszkrimináció, megélhetési bűnözés" és más hasonlók tudatosítása ide vezet.
Meg az is, hogy jelenleg nincs kényszerítő eszköz, amivel ezeket a lumpen elemeket ténylegesen móresra lehet tanítani.
A törvény ugyan lehetőséget ad - elviekben - az adott helyzetben a határozott fellépésre, de a közelmúlt több eseménye meg azt bizonyította, hogy mindig akadtak olyanok, akik a bűnözőket, vagy a bűnözéssel alaposan gyanúsíthatókat igyekeztek a védelműkbe venni.
A helyzetet azért jelentősen javítja, hogy minden deviánsok legfőbb patrónusa az SZDSZ széthullóban van, tetteik alapján közutálat tárgyai a főkolomposai.
A jelenlegi MSZP is nagyot reccsent, néhányan közülük is aspiránsok, hogy megismerjék Venyige utcai műintézményt belülről...
qxy
@furfang: CSÁ. Velem történt hasonló.Bicskával támadt rám a csülök.Nem vagyok egy ijedős fajta.Kitekertem a kezéből, becsuktam a bicskát és szó szerint lenyelettem vele.Tudva lévő hogy a romák nagyon félnek a haláltól.Én sem szeretem AZOKAT akik nem tisztességesek .lehet az fehér vagy roma.Érdekes ez a Hongkongi illető csak olyan újságot olvas ahol mindig a roma a bűnös. Fura helyen lakhat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.