Orbán azután fog kormányt alakítani, amikor októberben az utolsó ellenálló ország is aláírja a halálos ítéletét, a Lisszaboni szerződést! A politikai vezetés által kirobbantott polgárháború jó indok lesz az előretörő nemzeti oldal egyesített EU haderővel történő letaposására!

Forrás: postaimre.com
Feltöltő: antjud69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Égkékfűzöld2x2négy
Posta Imre érvelése paranoiás téveszmék kusza halmazának tűnhet, de nem az! Ez a hálózat konspirációja. Örüljetek, Jobbikosok, ez az őrület árt a Fidesznek. Csakhogy árt a társadalomnak is, ami azért mégis probléma, nem?
Égkékfűzöld2x2négy
Pl. Gyurcsány és Orbán párbaja színjáték? Azért, hogy Bajnai kerülhessen hatalomra? Tényleg?
antjud69
Lehet hogy Posta Imre szereti az összeesküvés elméleteket,de csak ha a feltevéseinek a negyede igaz,már nagy baj van a rendszerrel.Gondolom tudjátok hogy a rendőrség pszihológusa volt,ahol sok minden olyan dolgot megtudhatott ami hétpecsétes titok,és a kirúgása után csak hajtja a bosszúvágy...
grti7336
Már majdnem meggyőzött ez a cikk. Csak egy nagypolitikai összefüggés vitás még.
Obama inkább az arabok mellett áll Izrael ellenében. Obamának mikor fog szólni
a Viktor.
reallatas
A hatalmi politikai hadszíntéren mindíg is látens volt, az egyes érdekek mentén történő összefonódás. Ennek folyamatos megnyilvánulása az önös érdekeik mentén való konszenzus látható időnkénti megnyilvánulása. Nagyon markánsan elgondolkodtató a cikk. Kiemelve egy aspektust a cikkre utalva, óriási propoganda hadjárat folyik, ha kell igaztalan hamis eszközökkel is, a jobbik szereplését illetően. Ténylegesen miért is? Mert az ami be van időnként állítva, az egy időnként ellentmondásokban bocsájtkozó frázisok tömege nem egyéb. Tehát a cikk magába rejti nagyon komoly módon a lehetőség létrejöttét.
ariel
Első ránézésre megdöbbentő és akár hihetetlennek is tűnhetne EZ A CIKK, de a Bibliát ismerők és tanulmányozók biztos elgondolkodnak azon, hogy közel 2000 évvel ezelőtt a Szent Írás ezeket az eseményeket (is) előre jelezte!!!

1. Izrael lerombolása:
Idézet a cikkből: „Ekkor már könnyebb lesz elszállásolni az egyezményben vállalt 500 ezer izraeli menekültet , kimentve a kimentésre érdemesítetteket, majd HAGYNI IZRAEL LEROMBOLÁSÁT egy újabb, VALÓDI 6 milliós holokauszt reményében!”
János Jelenések 14:8. vers
„És más angyal követé azt, mondván: Leomlott, leomlott Babilon, a nagy város! mert az ő paráznaságának haragborából adott inni minden POGÁNY népnek.”

Ezékiel 4: 3. vers
„És végy magadnak egy vasserpenyőt, és állad fel azt vasfal gyanánt te közted és a város között, és irányozd tekintetedet erősen reá, és LEGYEN OSTROM ALATT, és te ostromold.
JEL EZ IZRAEL HÁZÁNAK.”
(4:4. vers) /A próféta bal oldala jelképezi Izrael házának vétkeit, - ez az Ószövetségi 12 törzsből álló Izrael/
(4:6. vers) /A próféta jobb oldala jelképez JÚDA házának vétkeit,- ez a másodjára 1948-ban alakult Izrael/
4:8. vers „S íme köteleket vetettem reád, hogy MEG NE FORDULHASS EGYIK OLDALADRÓL A MÁSIKRA, , míg betöltöd ostromodnak napjait.”

2. A „hullaevő robot
atv.hu/hircentrum/090721_elkepeszto__hullaevo_robotot_fejleszt_a_pentagon_.html
János jelenések 9:4
„És megmondaték nékik, hogy a földnek füvét ne bántsák, se semmi zöldelőt, se semmi élőfát, hanem csak azokat az embereket, akiknek homlokukon nincsen az Istennek pecsétje.”
A „sáskák” tápláléka itt is a „szerves anyag”, a „gazdáik által„ kiadott „munkájuk” a kínzás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.