Hiába vették el a közszférától az idei 13. havi bér egy részét, és szüntetik meg teljesen jövőre, az Állami Számvevőszék ragaszkodik nemcsak az idei 13., hanem a nekik törvény szerint járó 14. havi juttatáshoz is - írja az Index. Mindent egybevéve nyolcszázmillió forintról van szó.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eberti
Van bőr a képükön és annak aki hagyja...Sajnos.
Vera1944
Erre is kellene törvényt hozni, az előzőt visszavonni, és maximálni. De lassan lesz 16 meg 17 is. Mig a nagytöbbség minimálbéren tengődik.
atia
Ezek szerint a kéthavi plusz pénzük átlagosan majdnem annyi, mint az én éves keresetem... Szép. Még jó, hogy én is a közszférában dolgozom, hallom, hogy milyen sokba is kerülünk, ehhez képest látom a fizetésemet, aztán meg ilyeneket olvasok. Ezek szerint közszolga nem egyenlő a másik közszolgával. Már a cikkben szereplő havi bér is horror az enyémhez képest... És még ezek után követelőznek? És mi az, hogy legyen a pénz az ÁSZ számláján, de ő majd nagyon rendes lesz és a felét osztja ki. Miért, a másik felével mit csinál? Pofátlanság az egész.. Talán pont ők nem tudják,hogy mi is a helyzet manapság? Ha így lenne, akkor még fizetést sem érdemelnének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.