Nyakó István MSZP-szóvivő szerint az emberek joggal akarják tudni Orbán Viktor mexikói nyaralásának "titkos részleteit", így például azt, hogy ajánlott-e valamilyen szívességet a Fidesz elnöke titokzatos vendéglátójának.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsirta
furfang, egyetértek veled.
Érdekes a BK-vés csajtól nem irigyli senki a százmillát???
Szálljatok már le Orbánról, most nem ez a legfontosabb dolog azt hiszem.
pacsirta
Esküszöm, ha hazajön levágjuk Dezsőt,( a disznónkat) és meghívom vendégségbe.
Fekete vágás lesz oszt jónapot. Lári-fári!!
pacsirta
Drasko vicc elvtársnak meg csinálok tűzijátékot.
rodeokutya
@pacsirta: Ne már.Van húsotok?Megyek malackodni.... :)
asim
mizo---!Kommuniták még nincsenek.Ők a társadalom fejődését objektív,anyagi törvényszerűnek tekintik ahol az ember elsőlegességét látják.Az interneten olvass utána!Az MSZP nem Kommunista párt,de még csak nem is baloldali.Ezért erősödött meg a szélsőjobb mert szinte hazánkban teljesen felszámolták a baloldalt.Olvasd el a Munkáspárt honlapját.
furfang
@kevijeni: Te az ellenszenved okán nagyon zagyválod az Orbán által elmondottakat. 1. Jobb oldalon az egypárt rendszer soha nem lesz elképzelhető, de pártszövetségek, esetleg választási szövetségek igen. És ahhoz, hogy végre meg lehessen szabadulni az életünket gúzsba kötő rossz törvényektől, esetleg új vagy megújult alkotmányt lehessen készíteni ahhoz 2/3 kell!!!! Ezt kell megcélozni minden eszközzel.
2. Az állami osztogatásokban ma gyönyörködhetünk leginkább, az elvtársak között szétosztott eus pénzek, a pályázatok haveri nyertesei, a végkielégítések, amelyeken gondolom risztelnek az elvtársak, a privatizációk egymás között.
3.Ami a burzsujokat nagytőkéseket illeti, bizony kis hazánkban szépen és gyorsan kifejlődött ez a réteg, egymás között kiárusították az országot, kenőpénz az offshore cégekbe vándorolt. Ezek a burzsujok és tőkések lopott pénzből lettek azok amik, nem érdemekkel szerezték a vagyont, hiszen a lopás még nem érdem.4. Ezekhez a cifra magyar tőkésekhez képest akár Orbán, de a szavazótábora is messze plebejusnak számít, ha ismered a helyi értékeket a matematikában, mert egy-két százmillió, és a tíz, húsz , száz milliárdok között sok nulla és rengeteg pénz a különbség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.