Hamarosan elrendelhetik a XII. kerületi turulszobor kényszerbontását, ha kell, hatósági végrehajtással – írja egy kormányközeli napilap.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gesa
Amennyiben nekem bekell tartani egy általam igazságtalannak tartott törvény, akkor ez másokra is vonatkozik. Egy "névtelen" és "nincstelen" állampolgárral nem cicóztak volna eddig!
MaxGraf
Ezt a senkit,semmit nem becsülö magyargyülölö kormányt a sleppjével együtt kéne végre már lebontani...Hány olajszagú "szupervilla" épült az országban ahol a tulajdonosok büntetteit kollektivan titkositották pl.80 évre!
szöszmösz
@gesa: Törvénytiszteletből és azok betartásából "nagyjainknak" kellene példát mutatni.
Bár tudjuk, hogy a törvények csak a plebsre vonatkoznak.
gesa
@szöszmösz: ez így van, akiket megválasztunk vezetőkké magunknak, azoknak kellene jó példát mutatni, de ez ma nem működik Az ember csak azt látja, hogy megy itt a mutyizás alsó-felső szinten. De van remény, mert szerintem a tisztességes emberből még mindig többen vannak hazánkban. Lehet rajtunk röhögni, hogy milyen balekok vagyunk, de tiszta a szívünk, tiszta a lelkünk és tiszta a tekintetünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.