A Bajnai Gordon által "kőbe vésett" három 2010-es költségvetési tétel egyikére mondott nemet az SZDSZ vasárnap, amikor bejelentették: a párt Ügyvivő Testülete nem támogatja a 120 milliárdos önkormányzati megszorítást. A kormány és az MSZP részéről a válasz egyelőre az, hogy "majd meglátjuk, mondjanak részleteket". Kérdés persze az is, mit szól az egészhez a párt önálló életet élő parlamenti frakciója.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eberti
Csak azért mondják,hogy "benne legyenek" a hírekben...
gesa
Azt szeretném, ha minél hamarabb kilábalnánk ebből a helyzetből, erősödne a forint és a sok hitelt visszatudnák fizetni az emberek. Akkor már könnyebb lenne és megmozdulhatna valami. Ha erre most 1 év kell, legyen. Az SZDSz ne nyomjon populista szöveget, most nem arra van szükség. Viszont cserében joggal elvárjuk, hogy ne legyenek több tíz-százmilliós végkielégítések az állami szektorban sem, főleg nem olyan helyeken ahol veszteségesen működik a cég. Nem kell az embereket fölöslegesen hergelni, mert az igazságtalanság előbb vagy utóbb nagyobb konfliktusokhoz vezet. A kormánynak az eddigi hibáiból tanulni kellene és nem más pártokra mutogatni és úszítani ellenük, mert ez semmit sem fog érni, ha a társadalmi igazságtalanságok továbbra is vezető problémát jelentenek az országunk különböző berkeiben. Amikor az egészségügyben műtéteket kell elhalasztani, addig a veszteséges cég vezetői hatalmas végkielégítést kapnak a dupla nulla munkájuk után. Csúnyán pofátlanság kedves kormány! Vagy nem?
démon
gesa
Ezzel a kormánnyal ez csak hiú ábránd,itt addig nem lesz rend ameddig ezek a népírtók vannak hatalmon.
menasagh
Szerintem nem a költségvetési törvény érdekében curukkolnak, hanem a pozíciójukat akarják javítani.....
marlin
A Kóka is, meg a Retkes is, meg a Fodor is,meg a Demszki is,meg az egész SZDSZ is a sok kavarással már elérte, hogy jövőre már csak otthon tesz be!! :-)) Akár lesz költségvetése a Bajnainak, akár nem!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.