Lemondott végkielégítéséről Kocsis István, amikor távozott az MVM Zrt. éléről – olvasható a BKV Zrt. pénteki közleményében. A dokumentum szerint a vezérigazgató kizárólag a jogszabályok szerint őt megillető, a munkaszerződésében rögzített, a felmentési idejére járó felmentési bérét kapta meg 2009. január végéig. A közleményben összeg nem szerepel.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vera1944
Felmentési idő x havi fizetés = van vagy 40-50 milla.
gondolkodo
Közpénzről ne mondjon le!
A közpénz csak addíg az, míg valaki zsebre nem vágja!
Felháborító, ha valaki a tisztesség látszatában tetszeleg: lemond arról, ami nem az övé!
Az én olvasatomban: aki nem mond le a közpénzről, az ellopni akarja!
Lajos10
Ez a végkielégítési játék már 20 éve folyik (most te küldesz el engem majd vissza veszel és én küldelek el téged)ennyi idő kellet hogy kiderüljön .Majd ki találnak helyette valami mást.
Evikati
Ezek ködösítenek és azt hiszik, hogy e hazában senki nem ismeri a jogszabályokat. Legyen az Munkatörvénykönyv, Közalkalmazotti törvény, vagy kollektív szerződés. Ha valakinek törvényesen jár a felmentési pénz, a végkielégítés, akkor azt az illető felveszi. A végkielégítés összeg a havi illetményétől függ. Amennyiben a havi illetmény három, öt, vagy hét millió forint havonta, szorozzuk be, mennyire jön ki a végösszeg. Az a probléma, hogy ebben az országban vannak olyan emberek, akik a világon mindenhez értenek, minden területen első emberként megállják a helyüket. Nagy károkat okoznak, majd milliókkal a zsebükben átstartolnak egy más területre, azt is tönkre vágni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.