Több vezető is kapott százmilliós végkielégítést a BKV-nál a Népszava információja szerint. Hagyó Miklós két hete vizsgálatot kezdeményezett, amikor kiderült: egy volt dolgozó majdnem százmilliós végkielégítést kapott, aztán visszavették és mostanáig a BKV-nál dolgozott. Most újabb nevek kerültek nyilvánosságra. A felügyelőbizottság fideszes delegáltja szerint már 500 miliónál tartanak és még mindig nem a teljes lista. Az is elterjedt hogy Szenkovits Adeodát, Kocsis István háziorvosa milliós állást kapott. Ezt a BKV cáfolta.

Forrás: Tények.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gesa
Abból már egy pár kórház létfontosságu műszerekhez juthatott volna, ami nem egy hanem sok száz és ezer emberen segitett volna. Ehhez nem kell több kommentár!
Evikati
@gesa: vagy olyan buszokat közlekedtethetnének, melyek nem gyulladnak ki, kényelmesek, pontosak és az utasok érdekeit, kényelmét szolgálják!
reallatas
Csak egy laikus egyetlen aspektusból való megközelítés, sacce cirka 300 család egy éves bevétele, kontra néhány családdal szembe.
reallatas
@Vera1944: /ma, 19.31/ No! No! Te kis mohó /humorizálok/ csak nem gondolod komolyan, hogy bevallják?
Vera1944
Reallatas
Remélem, valami független tényfeltárás csak lesz? Akkor majd kiderül az igazság.
Remélem nem tudják eltüntetni az adatokat. Ideje a rendcsinálásnak.
Egyébként meghivnék belőle mindenkit egy jó kis bulira.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.