Eltemették a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kislétán Balogh Máriát; a roma asszonyt hétfőn ölték meg ismeretlen elkövetők. A méltóságteljes, rendzavarás nélküli temetésen többen Káin Ábel elleni testvérgyilkosságához hasonlítottak a brutális tettet. A gyászszertartáson Molnár Csaba kancelláriaminiszter a kormány nevében koszorút helyezett el az áldozat sírján. Hétfőn találkozik a köztársasági elnökkel Bajnai Gordon kormányfő. A megbeszélésre Sólyom László azért hívta meg a miniszterelnököt, hogy tájékoztatást kapjon a romák ellen elkövetett sorozatos támadások ügyében folytatott nyomozás állásáról.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ember
A köztársasági elnök szavának súlya van nemzetközi vonatkozásban. Nem igazolhatja a vádakat, amit szerintem jórészt külföldről gerjesztenek, hogy "igen Uraim, itt rasszizmus van és minden kisebbség retteghet". Egy frászt!
Diamont Frost
@gondolkodó
Nincs közöttünk véleménykülönbség, szerintem is aljas gyilkosság /sorozatról/ van szó.

Számomra az is elfogadhatatlan, hogy a tesze-tosza rendőrség a lakosságtól várja a bűnözők beazonositást, ahelyett,hogy valóban kinyomoznák a tényeket.Nem 100milliós "fejpénzt" kellene felajánlani...... mert ez csak oda vezet, mint jelen esetben,hogy több százezer bejelentésnek kell utánnajárni.
menasagh
@gondolkodo: Azt írod, hogy "Vétkesek közt cinkos aki néma!" ....szerinted aki nem nyilatkozik az vétkes és egyben cinkos is ?
Sokan leírták a véleményüket miszerint nem az államelnök dolga a nyomozás kommentálása, vagy te másképp tudod ?
kopeba
A cigányok nem hagyják hogy lekeruljenek a cimlaprol, az Államelnok csak egy szerep amit jo penzert bárki eljátszik rohej ami itt folyik , legjobb a buziknak
itt istent játszhatnak a cigányokkal eggyutt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.