Az SZDSZ sorsáról fejtette ki véleményét Ónody Tamás, aki tíz éven át vezette a belvárosi SZDSZ-t, valamint alapítója és két évig vezetője volt az Új Generációnak is (a liberális egészségügyi reformok időszakában pedig Horváth Ágnes miniszter közeli munkatársaként dolgozott).

Forrás: stop.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
OKOS
Az a szerencséjük, hogy nem most van a második világháború vége.
Valószínű, hogy ők is ott ülnének mind a kispadon Nürnbergben.
anka
@rodeokutya: - azt megérjük, hogy vége lesz az SZDSZ-nek , dehogy felelőségre vonják őket az kérdéses?!!
rodeokutya
@ani57: Ez volna a normális nem ?
Mindenki aki dolgozik felelőséggel tartozik az elvégzett munka után.Én is elvárhatom, hogy megszűnés elött végelszámolás legyen és ne egyszerű kifizetések jutalékok prémiumok.Ha az Apeh 4évre vissszamenőleg bekérhet minden papírt számlát és dokumentumot akkor én is megtehetem.Ellenőrizzék le őket is!Kinek mikor mit miért mennyit
anka
@rodeokutya: - igen egyet értünk!
Mi felelőséggel tartózunk a munkaadónak! - lényegében a képviselőknek mi vagyunk a m.adói. - de ők magassan sz@rnak ránk, csak addig igérnek míg benem jutnak a parlamentbe. Utána kész mintha amnéziába szenvednének.
Anyagi felelőséget persze nem vállalnak. Mi az ebés munkáért fizetünk ők nem! Mindenben a mentelmijog mögé bújnak.
51kacsa
Ébresztő! Ebben az országban mikor vontak felelősségre egy politikust is? Pedig az SZDSZ-ben van néhány, akire ráférne! Egy ilyen párt nincs az országban, amelyik ennyi kárt okozott volna ennek az országnak a felszínes liberalizmusával!
OKOS
Na most már elég legyen már vége unom ezt a hosszadalmas agonizálást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.