Elutasította Seres Mária újabb, az országgyűlési képviselői kiadások elszámolásának kérdésében tett népszavazási kezdeményezését az Országos Választási Bizottság (OVB) hétfői, budapesti ülésén.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szöszmösz
@emberi: Más cimen is szerepel ez a téma. Ott a hsz-ed. " nem szavazhatunk a ..."
Papó
Pártfüggetlen OVB?
Komoly bajok vannak kis hazámban! Nincs munkahely, csak megszorítások vannak, miközben a képviselők csendben sunyin megemelik a jövedelmüket! Nem számít a 600000 választópolgár jogos akarata, hogy mindenkire egyformán legyenek kötelezőek a törvények. Még azokra is, akiket ők választottak meg. Bízva abban, hogy tisztességesen fogják érte képviselni az érdeküket! Nem ezt tették és továbbra sem akarják tenni. Ha a zsebükről van szó, egyből összefognak! Nem számit a nép, lentről nem jut el a képviselőkhöz sem a Köztársasági elnökhöz a szavuk. Miközben az Alkotmány Birokság meghozza törvénytelen határozatát. Nem lehet népszavazás! A nép nem élhet demokratikus jogaival! A népakaratot elmeszelték. Nekünk lehet törvényt sérteni, nekünk lehet úgy értelmezni a törvényt, hogy ránk nézve jó legyen. Nektek (nép) nem lehet! Nincs már „költségtérítés,” van helyette „választókerületi pótlék!” JÓ SOK! Nem baj, akkor lesz új népszavazás! Ugyan az a szöveg, csak a költségtérítés (lecserélve) „választókerületi pótlékra!” És láss csodát! Ami tavaly értelmes volt az ma már értelmetlen! Nem mehet a népszavazás! Bizonyítván ezzel azt, hogy kis hazámban nincs helye civil kezdeményezésnek!
Komoly bajok vannak kis hazámban, nincs munkahely, nincs közbiztonság, nincs pártfüggetlen Köztársasági elnök, Alkotmány Birokság, Országos Választási Bizottság, nincs demokrácia sem”!”
Egy valami van! Egy folyamatosan erősödő CIVIL MOZGALOM”!”
reallatas
A Jupiter elméletek mentén megjelenített tetteikről, s a vizet prédikálok bort iszom produktumáról, ugyancsak nehezen, vagy egyálltalán lemondani nem akarnak. A példamutatás ezen a síkon nem az erősségük. A társadalmi érdekeket negatívan űberelő, arcátlan, gátlástalan irritáló politika ez! Meddig még?
g1983
Nem tudom mit vártok A FIDESZ-KDNP-től, az MDF-től és az MsZP-SZDSZ-től. Ezek az élősködők úgy gondolják, hogy joguk van ezeket a pótlékokat kapni, miközben nem tesznek semmit cigányterror ugyanúgy van és lesz amig ez a 4 párt dön az ország jövőjéről. Ezek nem fogják megszavazni azt, hogy lemondjanak a "juttatásaikról". Ha 4 millió ember irta volna alá akkor sem. Papóval teljesen egyetértek. Csak a választópolgárokat nem értem miért vannak oda ezekért a pártokért.
marlin
- Van-e különbség a Kolompár József megélhetési bűnöző és bármely(!), számla nélkül költségtérítést felvevő magyar parlamenti képviselő között??
- Igen van!! A különbség az, hogy a képviselő ugyan sokkal gazdagabb, mégis sokkal többet lop!! :-(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.