A BKV vezérigazgatója szerint eltitkolták előle a csaknem 100 millió forintos végkielégítés után továbbfoglalkoztatott volt humánpolitikai igazgató végkielégítési ügyét; Kocsis István a 168 órának adott, csütörtökön megjelent interjúban a történtekért elődeire hárította a felelősséget.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eberti
Ha ez igaz,akkor a titkolózókat is ki kell rúgni (végkielégítés nélkül)!!!
bombi02
Előlem is eltitkolták. Ez érthető. Az, hogy előle, az egy besz.rt alak hülye védekezése.
menasagh
Kocsis a saját fejére kakilt....egy vezér hogy mondhat olyan dolgot, hogy eltitkolnak előle dolgokat...akkor hogyan, milyen módszerrel vezeti a vállalatot ?
Vera1944
Eberti
Minden megtörténhetett., ezekre a dolgokra találták ki a belső ellenőrzést, valamint a Felügyeleti Szervek ellenőrzését., amelyeknek az ekkora kifizetéseket bizony ellenőrizni illet volna.
SELIG
Akkor meg azért kell kirúgni, mert ilyet egy normális cégnél nem lehet titokban tartani. Vagy ezért kellett a titokvédelmi pénz is a végkielégítésben.
Ez a Kocsis egy pofátlan féreg. Azt hiszi, hogy neki mindent szabad. Egyre gyűlik a szar körülötte.
Már égen a föld alatt kéne lennie!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.