A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság közleményben szólított fel az önbíráskodások ellen. Feljelentést tett náluk ugyanis két vadász, akiket a fekete terepjárójuk miatt állított meg és igazoltatott egy önkéntes polgárőrcsoport. A civil járőrök azt állítják, azért intézkedtek rendőr módjára, mert a kislétai roma asszony meggyilkolása óta félnek. Az Országos Cigány Önkormányzat elnöke...

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lakatosbs
- Először is milyen alapon szédeleg ez a horda az országút mellett?
- Foglalkozik közönséges útonállással, amit "járőrözésnek hazudnak?
- Kinek a nevében milyen alapon léptek fel, közfeladatot ellátó szabályosan közlekedő személyt?
- Van érvényes ismeretanyagból letett vizsgájuk és erről bizonyítványuk?
- Orvosilag, iskolázottság tekintetében alkalmasak egyáltalán polgárőrnek?
- Milyen intézkedésre, ki jogosította fel ezeket az alakokat?
- Drazsé elvtárs, a félelem elleni hadjárat élharcosa szerint ezek nem keltenek félelmet mint amit a Magyar Gárdáról hazudozott? Meg vele együtt a hiéna-média? Arról a szabályosan működő alakulatról amelyek soha semmilyen törvénybe ütközőt nem tettek.
- A szabolcsi rendőrök szakképzettségében - úgy tűnik - némi hiány mutatkozik, ha az útonállást összekeverik a "könnyű közúti szabálysértéssel!
dr. prédikátor
Még egy kis adalék:ide tartozik a személyes szabadság jogtalan korlátozása,személyiségi jogok megsértése,és még sorolhatnám!De ugy látszik ez senkit nem érdekel!
Mi történik akkor ha a vadász vagy olyan személy ,akinek fegyvertartási engedélye van azt használja a vele szemben J O G T A L A N U L fellépővel szemben???
Vajon amit a cigányok müveltek a vadászokkal szemben az nem rasszizmus?????
lakatosbs
A "rászizmus" csak nekünk fehér embereknek a sajátosságunk. Ha hiperpigmentáltak viselkednek így akkor "a családjaik védelmében" való aggódásnak is lehet nyilvánítani...
szöszmösz
A "könnyű közúti szabálysértés" nagyon nevetségesen hangzik még egy laikus számára is. Az is elfogadhatatlan, hogy azért korlátozok embereket, megállásra kényszerítem, kihallgatom stb, mert félek. Nem is akarom ezt a gondolatmenetet végig vinni, mert nagyon súlyos a végkövetkeztetés.
zsbela
Úgy látszik a barna bőr egyes embereket, csoportokat mindenre feljogosít! :-(( Ez már nem szabálysértés, hanem csoportosan elkövetett nem is egy BŰNCSELEKMÉNY!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.